Tite, jefuit în plină stradă! Hoțul i-a reproșat fostului selecționer al Braziliei eliminarea de la CM 2022… – SPORT.RO

Tite, jefuit în plină stradă! Hoțul i-a reproșat fostului selecționer al Braziliei eliminarea de la CM 2022…  SPORT.RO

Головна » Tite, jefuit în plină stradă! Hoțul i-a reproșat fostului selecționer al Braziliei eliminarea de la CM 2022… – SPORT.RO

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 16:40

Data actualizarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 16:38

Tite a părăsit postul de selecționer al Braziliei după ce Selecao a fost eliminată surprinzător de Croația în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar, scor 1-1 (2-4 d.l.d.).

Tite, jefuit în Brazilia

Potrivit publicației braziliene Globo, citată de The Sun, Tite, revenit în țara natală, se plimba pe stradă la ora 6 dimineața în momentul în care a fost jefuit de un individ. Hoțul i-ar fi furat un lănțisor, iar apoi l-ar fi criticat pe antrenor pentru eliminarea prematură de la CM 2022.

„Totuși, se pare că Tite a scăpat fără să fie rănit”, a mai scrie The Sun.

Tite era selecționerul Braziliei din iunie 2016. El a cucerit Copa America în 2019, însă nu a reușit să câștige alături de Selecao Cupa Mondială. Atât în 2018, cât și în 2022, echipa a părăsit competiția în sferturile de finală, după eșecuri împotriva Belgiei, respectiv Croației.

Ce i-a transmis Neymar lui Tite 

Eliminarea de la CM 2022 a dus și la plecarea lui Tite de pe banca tehnică, iar Neymar a postat o scrisoare în care și-a arătat recunoștința pentru tehnicianul brazilian. 

„Înainte de a ne cunoaște personal, am jucat împotriva lui de foarte multe ori și pot să recunosc, am crezut că ești atât de enervant. Ai armat o echipă întreagă pentru a mă marca, ai făcut totul pentru a mă învinge, ai vorbit până și rău de mine. Dar destinul e amuzant, nu? Ai fost pus antrenor al meu, iar eu ca decar al naționalei. 

Te-am cunoscut ca antrenor și știam deja că ești foarte bun, însă ca persoană ești mult mai bun! Scriu aici, în mod deschis, pentru a-ți mulțumi pentru tot, toate lecțiile pe care ni le-ai dat…și au fost destule. Vei rămâne unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-am avut și te voi sprijini mereu. Am avut momente frumoase, însă am trecut și prin momente care ne-au durut mult, iar aceasta ultima ne va durea pentru mult. 

Dumnezeu ne-a oferit TOTUL! Îți mulțumesc, profesore Tite, pentru tot ce am învățat…și dacă există o frază pe care nu o voi uita niciodată este: ‘puternici mental’ și trebuie să fim așa mult în aceste momente”, a scris Neymar pe Instagram. 

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *