Toni Kroos, numit cel mai slab jucător de la Cupa Mondială! Reacția genială a germanului de la Real – Eurosport RO

Toni Kroos, numit cel mai slab jucător de la Cupa Mondială! Reacția genială a germanului de la Real  Eurosport RO

Головна » Toni Kroos, numit cel mai slab jucător de la Cupa Mondială! Reacția genială a germanului de la Real – Eurosport RO
Germania a fost marea dezamăgire a Cupei Mondiale din Qatar. Mannschaft-ul nu a trecut de faza grupelor, la fel cum se întâmplase și la ediția precedentă, astfel că această comtraperformanță a generat multe reacții în lumea fotbalului.

Ca de fiecare dată după un turneu final, presa internațională face tot felul de topuri, ale celor mai buni, dar și a celor mai slabi jucători. În Spania, emisiunea El Chiringuito este una arhicunoscută, iar la ediția de aseară a avut loc un moment hilar.

Toni Kroos, reacție savuroasă, după ce a fost numit cel mai slab jucător de la Cupa Mondială

La LigaToni Kroos, impresionat la maxim de un coechipier: „Dacă va continua așa, nu știu ce limite are”27/10/2022 LA 19:25

Moderatorul emisiunii a rugat invitații să numească cei mai slabi jucători de la Cupa Mondială, iar Cristina Cubero a comis o gafă colosală. Aceasta l-a indicat prima dată pe Vinicius, iar apoi pe Toni Kroos. E clar că mulți fotbaliști nemți meritau să intre în acest top, doar că mijlocașul de la Real Madrid s-a retras de mult de la naționala Germaniei, după EURO 2020. Ceilalți invitați i-au atras imediat atenția jurnalistei, dar fapta era deja consumată și momentul a devenit viral.

Kroos este un fotbalist extrem de activ pe rețelele de socializare și a observat imediat ceea ce s-a întâmplat în studio, iar reacția sa a fost una memorabilă.

„Știam că cineva mă va învinovăți”, a scris Toni Kroos pe contul personal de Twitter.

Toni Kroos a jucat 106 meciuri și a marcat 17 goluri pentru naționala Germaniei, alături de care a devenit campion mondial în 2014. Mijlocașul Realului a debutat în 2010 și s-a retras în 2021, ultimul său meci fiind eșecul cu Anglia, din optimile Campionatului Europan de anul trecut.

La LigaReal Madrid, succes entuziasmant cu Sevilla, în LaLiga. Madrilenii își consolidează prima poziție22/10/2022 LA 20:59La LigaBarcelona a pus ochii pe noul tânăr minune din Brazilia! Newcastle e pe fir și vrea să achite clauza20/10/2022 LA 11:18

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *