Topul golgheterilor din Liga 2: cifre penibile pentru atacanții din divizia secundă, în frunte cu Raul Ruse… – SPORT.RO

Topul golgheterilor din Liga 2: cifre penibile pentru atacanții din divizia secundă, în frunte cu Raul Ruse…  SPORT.RO

Головна » Topul golgheterilor din Liga 2: cifre penibile pentru atacanții din divizia secundă, în frunte cu Raul Ruse… – SPORT.RO

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 06 Decembrie 2022, 14:22

Data actualizarii: Marti 06 Decembrie 2022, 14:22

Divizia secundă a intrat în pauză în această lună și urmează să se reia la sfârșitul lunii februarie a anului viitor, după ultimele trei etape ale sezonului regular trecându-se la play-off și play-out.

Steaua este lider după primele 16 etape (33 de puncte), urmată de Poli Iași și Oțelul Galați, ambele cu câte 31 de puncte, în timp ce Dinamo ocupă abia poziția a opta, cu 24 de puncte, în condițiile în care primele șase echipe clasate prind play-off-ul de promovare.

Bogdan Chipirliu, singurul vârf din Liga 2 cu un număr rezonabil de goluri 

Topul golgheterilor din Liga 2 este unul de-a dreptul rușinos pentru atacanții din divizia secundă! 

Pe podium se află Bogdan Chipirliu (CSA Steaua), vârf cu 11 goluri, urmat de mijlocașul central Angelo Cocian (Unirea Dej, 8 goluri) și de mijlocașul de profil defensiv Lorant Kovacs (FK Csikszereda, 7 goluri), următorii atacanți din clasament având cel mult 6 goluri înscrise în cele 16 etape.

Raul Rusescu, golgheterul de acum un deceniu din Liga 1, are doar 4 reușite la Concordia Chiajna, iar cei mai buni marcatori ai lui Dinamo, Alexandru Darius Pop și Vasile Buhăescu, au câte 3 goluri!

Info: FRF

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *