Turneul așteptat în toată lumea la care ar urma să revină Simona Halep: „Cu siguranță,… – Prosport

Turneul așteptat în toată lumea la care ar urma să revină Simona Halep: „Cu siguranță,…  Prosport

Головна » Turneul așteptat în toată lumea la care ar urma să revină Simona Halep: „Cu siguranță,… – Prosport

Simona Halep lipsește de o perioadă lungă de pe teren, dar George Cosac este convins că românca mai are forța să câștige un Grand Slam, după ce s-a impus atât la Roland Garros, cât și la Wimbledon.

George Cosac anunță revenirea Simonei Halep: „Cred că va participa la US Open!”

Un apropiat al Simonei Halep, Cosac crede că jucătoarea noastră „își va dovedi nevinovăția” până la startul US Open, ultimul Grand Slam din 2023.

Simona Halep se poate baza pe mărturiile unor reputați doctori în procesul care urmează! Dana Safta, specialistul ORL care a colaborat cu Simona Halep, i-a luat deja apărarea public sportivei!

Conform medicului Simonei, campioana tenisului lua zilnic Euthyrox 50mcg și o pastilă anticoncepțională. Totodată, Dana Safta a exclus varianta ca sportiva să fi luat intenționat Roxadustat, deoarece ar fi avut probleme în timpul operației la nas, pe care a făcut-o recent.

„Eu sunt optimist și cred că Simona Halep își va dovedi nevinovăția. Nu știu dacă va putea să meargă la Roland Garros, dar cred că va putea participa la US Open, pentru că până atunci se va da un verdict favorabil în privința ei”, a punctat Cosac, pentru ProSport.

George Cosac: „Cu siguranță, Simona Halep va mai câștiga un Grand Slam!”

George Cosac n-are nicio îndoială și crede că Simona Halep stă foarte bine din punct de vedere mental, astfel încât mai poate câștiga un Grand Slam pe finalul unei cariere în care a făcut multe meciuri memorabile.

„Cu siguranță, cred că va reveni foarte puternică și o mai văd pe Simona Halep să câștige un Grand Slam”, a spus George Cosac, pentru ProSport.

Totuși, Simona Halep nu va merge la Australian Open, iar șansele să prindă Roland Garros sau Wimbledon sunt destul de mici.

Simona Halep, OUT de la Australian Open!

Simona Halep și-a pierdut orice speranță în privința participării la turneul de la Australian Open!

Organizatorii de la „Antipozi” au dezvăluit numele celor 8 jucătoare la care vor merge wild cardurile pentru tabloul feminin, iar românca nu se află printre ele. Venus Williams (SUA), Taylor Townsend (SUA), Jaimee Fourlis (Australia), Storm Hunter (Australia), Talia Gibson (Australia), Olivia Gadecki (Australia), Diane Parry (Franța) și Moyuka Uchijima (Japonia) sunt cele opt norocoase acceptate pe tabloul principal grație wild cardurilor acordate de organizatori.

  • 31 de ani are Simona Halep
Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”. În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *