Un englez a fost prezent la toate cele 64 de meciuri de la CM 2022! Cum a reuşit să stabilească recordul mondial. Video – Fanatik.ro

Un englez a fost prezent la toate cele 64 de meciuri de la CM 2022! Cum a reuşit să stabilească recordul mondial. Video  Fanatik.ro

Головна » Un englez a fost prezent la toate cele 64 de meciuri de la CM 2022! Cum a reuşit să stabilească recordul mondial. Video – Fanatik.ro

Theo Ogden este suporterul care se poate lăuda că a fost prezent la toate cele 64 de meciuri de la Campionatul Mondial 2022. Performanţa a fost reuşită datorită faptul că stadioanele de la turneul final din Qatar nu s-au aflat la distanţe foarte mari unele de altele.

Cum a reuşit englezul să fie prezent la toate cele 64 de meciuri de la CM 2022

Misiunea lui Theo Ogden, un cunoscut vlogger din Marea Britanie, a fost imposibilă doar în etapa a 3-a din faza grupelor, când partidele din fiecare grupă s-au jucat la aceeaşi oră. În rest, englezul a avut destul timp la dispoziţie, între meciuri, ca să plece de la un stadion la altul.

ADVERTISEMENT

La cele 16 meciuri din ultima etapă a fazei grupelor, Theo Ogden pleca până la pauza primului meci pentru a ajunge pe arena unde se disputa a doua partidă. Aşa a putut să fie martor la dramatismul Grupei E, unde ultima etapă a oferit răsturnări spectaculoase în clasament.

Pentru a reuşi performanţa, Theo Ogden a fost sponsorizat de Crypto.com și COPA90. Cele două companii i-au facilitat accesul pe stadioane, dar şi transportul între cele opt arene de la turneul final din Qatar.

ADVERTISEMENT

“A fost cea mai grea provocare pe care am acceptat-o, dar era șansa mea să intru în istorie”, spunea Theo Ogden cu patru zile înainte de startul Campionatului Mondial 2022.

Motivul pentru care COPA90 l-a ajutat pe Theo Ogden să stabilească recordul la CM 2022

Ed Groves, şef al departamentului de dezvoltare de la COPA90, a vorbit despre recordul reuşit de Theo Ogden şi a explicat motivul pentru care compania a ales să-l ajute.

ADVERTISEMENT

“Această Cupă Mondială a fost diferită de oricare alta, așa că am vrut să prezentăm un turneu unic într-un mod cu totul unic, cu o premieră îndrăzneață. ‘Provocarea Imposibilă’ a fost o aventură îndrăzneață, ambițioasă și fără un scenariu, care a prezentat poveștile frumoase din fiecare țară și a fiecărui grup de fani”, a declarat Ed Groves.

Theo Ogden a intrat în Cartea Recordurilor cu această performanţă şi a fost felicitat de FIFA. Englezul are peste 1.150.000 de abonaţi pe canalul de YouTube, unde a postat clipuri video cu aventura din Qatar.

ADVERTISEMENT

Recordul lui Theo Ogden va rămâne mult timp în picioare. Campionatul Mondial 2026 va fi găzduit de SUA, Canada şi Mexic, astfel că o performanţă asemănătoare este imposibilă.

ADVERTISEMENT

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *