Un milionar este dispus să investească la Dinamo: ”Da, sunt hotărât!”. De ce depinde mutarea – DigiSport

Un milionar este dispus să investească la Dinamo: ”Da, sunt hotărât!”. De ce depinde mutarea  DigiSport

Головна » Un milionar este dispus să investească la Dinamo: ”Da, sunt hotărât!”. De ce depinde mutarea – DigiSport

  • Handbal: Dinamo – Kiel, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Fotbal U20: Portugalia – România, joi, 17:00, DGS 1

Milionarul a purtat deja discuții cu noii conducători ai clubului, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, și este dispus să investească la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare, calificat în play-off-ul ligii secunde.

Claudiu Florică: ”Totul depinde de acel plan de reorganizare”

În același timp, Claudiu Florică a anunțat că, până la oficializarea venirii sale la Dinamo, trebuie ca noul plan de reorganizare a clubului aflat în insolvență să fie validat de instanță.

Da. Sunt hotărât. De fapt, nu a mai intervenit nimic din momentul în care am avut primele discuții. Planurile mele au rămas aceleași. Acum, totul depinde de formalități, de tot ce se va întâmpla. Când va fi clar totul, pe hârtie, veți afla. Totul depinde de acel plan de reorganizare, de formalizare.E clar că totul se învârte în jurul lui.

Trebuie să știm câți bani trebuie puși și alte detalii de acest gen. Probabil, vor fi și mai mulți oameni de afaceri interesați după ‘Plan’. Dacă investiția ce se vrea e pe trei ani și jumătate, ce, cum … Nu e nicio eschivă, totul este la vedere.

Urmărește Megastructuri Legendare și află cine au fost cei care au definit modul în care arată Parisul modern. Pe DIGI World și Digi Online, azi de la 18:00.

Nu s-a mai întâmplat nimic de când am zis ‘da’ prima dată, doar că, între timp, s-a depus noul plan de reorganizare. Se speră că va fi aprobat. Ar fi foarte bine, ca Dinamo să poată amplifica gradul de renaștere”, a declarat Claudiu Florică, citat de GSP.ro.

A vrut să o preia pe Dinamo și în 2019

Claudiu Florică și-a manifestat intenția să devină finanțator la Dinamo și în urmă cu aproximativ patru ani, când Ionuț Negoiță, patronul de atunci, voia să vândă. 

Cei doi oameni de afaceri au negociat, însă nu au reușit să ajungă la un consens. Ulterior, Ionuț Negoiță le-a cedat clubul lui Pablo Cortacero și oamenilor săi, care au prezentat un proiect ambițios și au adus jucători pe salarii importante, însă totul s-a dovedit un fiasco.

Dorin Șerdean a fost ultimul dintre apropiații lui Pablo Cortacero implicat la Dinamo. El a cedat pachetul majoritar de acțiuni la începutul acestui an, când Dinamo a fost preluată de Eugen Voicu și Andrei Nicolescu.

Etichete: conducere dinamo , patron dinamo , claudiu florica


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *