Un nou stadion în Liga 1. ”Pași siguri spre noua arenă” – DigiSport

  1. Un nou stadion în Liga 1. ”Pași siguri spre noua arenă”  DigiSport
  2. Stadion nou, de 5 stele, la Botoșani: „Toate locurile acoperite”  Gazeta Sporturilor
  3. Încă un stadion de ”cinci stele” în România! Arena pe care va juca o echipă din Superligă…  SPORT.RO
  4. Un nou stadion de top se va ridica în România, pentru o echipă din Superliga!…  Prosport
  5. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Un nou stadion în Liga 1. ”Pași siguri spre noua arenă” – DigiSport

  • Fotbal: TurciaCehia, sâmbătă, 19:00, DGS 1

  • Fotbal: SuediaAlgeria, sâmbătă, 21:30, DGS 1

Un nou stadion în Liga 1. ”Pași siguri spre noua arenă”

Noul stadion al celor de la FC Botoșani va avea aproximativ 10.000 de locuri, integral acoperite.

Galerie Foto

  • 7782 de locuri are în prezent stadionul din Botoșani.

”Pași siguri spre noua arenă din Botoșani!

Într-un interviu acordat pentru Botoșăneanul TV primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a anunțat faptul că Primăriei Municipiului Botoșani i-a fost livrat DALI-ul (Documentație de Avizare a Lucrărilor de Intervenții) ce stă la baza modernizării Stadionului Municipal Botoșani.

În acest moment este nevoie de avizele organelor competențe asupra proiectului. În momentul în care avizele vor fi oferite, proiectul va fi depus de către Primăria Municipiului Botoșani la Compania Națională de Investiții astfel încât să fie demarate procesele premergătoare construirii obiectivului.

Din spusele domnului primar Cosmin Andrei capacitatea noului stadion va fi undeva între 8 și 10 mii de locuri, toate acoperite. Stadionul va avea mai multe spații comerciale a căror utilitate va fi stabilită în viitor.

Clubul F.C. Botoșani salută cu încredere demersurile Primarului Municipiului Botoșani Cosmin Andrei și este nerăbdător să-și primească suporterii într-o casă nouă și modernă”, se arată în comunicatul celor de la FC Botoșani, postat pe pagina de Facebook.

Valeriu Iftime nu crede până nu vede un stadion nou la Botoșani

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, spune că încearcă de mai bine de șapte ani să rezolve pașii necesari pentru ca o arenă nouă să fie construită în Botoșani, dar că mereu s-a lovit de vorbe și nu de fapte.

Ba mai multe, omul de afaceri confirmă că anul trecut, toate procedurile au fost aproape finalizate, lipsind doar documentația din partea autorităților locale pentru ca proiectul să fie depus la CNI.

„Eu m-aș bucura foarte mult să se facă un stadion nou, vă dați seama. Mă lupt de 7 ani pentru asta, dar mereu au existat diverse probleme. Chiar și anul trecut au fost discuții și totul părea rezolvat, mai era un pas, dar mi-a spus domnul primar că nu poate termina documentația necesară pentru a fi trimisă la CNI.

Eu sper că după noile promisiuni, totul să se rezolve. Dar vă zic sincer, sunt sceptic. Până nu văd documentația rezolvată și trimisă la CNI…De acolo, mai sunt și alți pași de făcut, dar măcar să rezolvăm această problemă incipientă”, a spus Valeriu Iftime, într-un interviu în exclusivitate pentru Digi Sport.

Etichete: valeriu iftime , stadion fc botosani , macheta stadion botosani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *