Un politician din Mexic vrea să îi interzică superstarului Leo Messi intrarea în statul din… – Prosport

Un politician din Mexic vrea să îi interzică superstarului Leo Messi intrarea în statul din…  Prosport

Головна » Un politician din Mexic vrea să îi interzică superstarului Leo Messi intrarea în statul din… – Prosport

Veteranul PSG, Leo Messi, ar putea primi interzis la intrarea în Mexic, după ce politicianul Maria Garcia Clemente Moreno a lansat o campanie împotriva lui pentru „lipsa de respect” arătată adversarului la Cupa Mondială 2022 din Qatar.

Acțiunile pe care căpitanul Pumelor le-a întreprins în vestiarul sud-americanilor au fost catalogate drept „lipsă de respect” și au denotat „dispreț” la adresa Mexicului.

Un politician din Mexic a inițiat o campanie pentru a-l declara pe starul PSG Leo Messi „persona non-grata”

În documentul legal înaintat autorităților mexicane se precizează:

„Camera Deputaților din cadrul Congresului Onorific al Uniunii solicită respectuos Ministerului de Afaceri Externe să ratifice următoarea declarație pentru a-l declara „persona non grata” pe teritoriul Statelor Unite ale Mexicului pe cetățeanul hispano-argentinian Lionel Andres Messi Cuccitini, din cauza manifestării disprețului său și a lipsei sale de respect la adresa Mexicului în timpul Cupei Mondiale a FIFA”.

Legenda boxului mexican Canelo este cel care a pornit războiul cu căpitanul Pumelor, după ce a postat pe contul său personal de Twitter:

„Ați văzut băieți cum ștergea Messi pe jos cu tricoul și cu steagul nostru? Mai bine s-ar ruga la Dumnezeu să nu îl găsesc. Așa cum eu respect Argentina, așa trebuie să respecte și el Mexicul!”.

Scandalul a escaladat ulterior, din fericire doar la nivel declarativ, după ce starul UFC argentinian Santiago Ponzinibbio s-a oferit voluntar să lupte cu cvadruplul campion mondial al boxului din Mexic pentru a rezolva o dată pentru totdeauna disputa.

Mexicul, alături de Canada și Statele Unite ale Americii, a fost ales pentru a fi gazda Cupei Mondiale din 2026, prima ediție din istoria FIFA în care la startul turneului final se vor prezenta nu mai puțin de 48 de echipe naționale, până acum formatul fiind unul cu 32 de participante.

Iubește sportul din copilărie, în special fotbalul internațional, și scrisul este marea lui pasiune. A absolvit Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu și apoi a urmat cursurile Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Politehnicii București, dar dragostea pentru fotbal … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *