Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România revine în forță și își lansează podcast!… – Prosport

Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România revine în forță și își lansează podcast!…  Prosport

Головна » Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România revine în forță și își lansează podcast!… – Prosport

Una dintre cele mai frumoase jurnaliste din România, Geanina Iacob, își lansează un podcast, cu ajutorul echipei care lucrează și pentru Cătălin Oprișan.

Primul invitat al vedetei este Larisa Iordache, iar printre numele mari care vor participa la podcast în următoarea perioadă sunt Daniel Pancu, Crina Pintea, Marian Drăgulescu, Mihai Leu și Florin Gardoș.

Podcast-ul va fi lansat pe 22 noiembrie, la ora 20:00.

Una dintre cele mai frumoase jurnaliste din România își lansează podcast! Vedetele Daniel Pancu și Crina Pintea, printre invitați

Nume mari din istoria sportului românesc vor participa la „Un podcast”, care va dura în principiu o oră și jumătate și va putea fi urmărit în fiecare zi de marți.

„Scopul podcastului este ca cei care ne privesc sa fie inspirați de poveștile campionilor României și nu numai. Îmi propun pe viitor sa aduc invitați și din alte domenii: showbiz, artiști, oameni cu povești interesante”, a spus Geanina Iacob, pentru ProSport.

„Primul invitat este Larisa Iordache, campioana care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Iar printre următorii invitați se numără: Daniel Pancu, Crina Pintea, Seto Takayuki, Marian Drăgulescu, Ana Maria Brânză, Mihai Leu și Florin Gardos”, a completat Geanina Iacob.

„Nu fumez! Singurul viciu pe care pot spune că îl am este narghileaua. Am încercat să fumez, dar nu mi-a plăcut deloc. Am și acasă narghilea”, a recunoscut Larisa Iordache, în cadrul podcast-ului care va fi difuzat începând de săptămâna viitoare.

Geanina Iacob a iubit jurnalismul încă din perioada liceului, dovadă că la vârsta de 16 ani avea o emisiune la un post local din Caracal.

În ultima perioadă, Geanina a lucrat pentru Orange Sport și s-a ocupat în principal de handbal, dar și de alte sporturi mai puțin mediatizate, fiind unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din țara noastră.

Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”. În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *