Valeriu Iftime dă lovitura! Un jucător din Liga Campionilor a semnat cu FC Botoșani |… – Prosport

Valeriu Iftime dă lovitura! Un jucător din Liga Campionilor a semnat cu FC Botoșani |…  Prosport

Головна » Valeriu Iftime dă lovitura! Un jucător din Liga Campionilor a semnat cu FC Botoșani |… – Prosport

Valeriu Iftime, finanțatorul echipei FC Botoșani, pregătește o nouă lovitură de piața transferurilor. Acesta aduce în România un jucător de națională.

Este vorba despre Charles Petro, un mijlocaș defensiv în vârstă de 21 de ani din Malawi, care poate juca și pe postul de fundaș central.

La momentul actual, Charles Petro este legitimat la Sheriff Tiraspol, în Republica Moldova, însă contractul său expiră în luna decembrie a acestui an.

Valeriu Iftime dă lovitura! Un jucător din Liga Campionilor a semnat cu FC Botoșani

Valeriu Iftime s-ar fi înțeles deja cu Charles Petro, iar jucătorul originar din cel mai sărac stat din Africa va merge la FC Botoșani în luna ianuarie din postura de jucător liber de contract.

Fotbalistul joacă pentru naționala statului Malawi a cărui selecționer este românul Mario Marinică (57 de ani). Românul a devenit selecționerul echipei naționale din Malawi în decembrie 2021 și a reușit să producă surpriza la Cupa Africii 2022.

Charles Petro of Malawi during the Qatar 2022 FIFA World Cup Qualifier match between Malawi and Ivory coast at Orlando Stadium, Johannesburg, on 08 October 2021 ©Samuel Shivambu/Sports Inc,Image: 637243623, License: Rights-managed, Restrictions: This image is intended for Editorial use (e.g. news articles). Any commercial use (e.g. ad campaigns) requires additional clearance., Model Release: no

Charles Petro a ajuns la Sheriff Tiraspol în februarie 2020, după ce a evoluat la Big Bullets, în Malawi.

În acest sezon al primei ligi din Republica Moldova, Charles Petro a jucat doar cinci meciuri până acum. În sezonul trecut a bifat 15 partide, în care a reușit să înscrie și un gol.

De când este la gruparea moldoveană, jucătorul malawian a evoluat în cinci partide din Liga Campionilor și alte trei în Europa League.

  • 300 de mii de euro este cota de piață a lui Charles Petro, potrivit Transfermarkt.
  • 5 meciuri a jucat Charles Petro pentru Sheriff Tiraspol în acest sezon al primei ligi din Republica Moldova
  • 8 meciuri a jucat, în total, Charles Petro pentru Sheriff Tiraspol în cupele europene
Pasiunea pentru fotbal este o moștenire de familie, astfel că drumul către jurnalismul sportiv a venit natural. A intrat în presă în anul 2016, la IlfovSport. A început să scrie despre ligile inferioare și ușor-ușor a promovat la Revista IlfovSport, denumită ulterior 100% Sport. A lucrat … citește mai mult

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *