Vestea care o lasă fără cuvinte pe Simona Halep înaintea procesului! Proprietarul multimiliardar al H&M… – Prosport

Vestea care o lasă fără cuvinte pe Simona Halep înaintea procesului! Proprietarul multimiliardar al H&M…  Prosport

Головна » Vestea care o lasă fără cuvinte pe Simona Halep înaintea procesului! Proprietarul multimiliardar al H&M… – Prosport

Wesport Agency, compania de management sportiv ce reprezintă interesele Simonei Halep, a dat o adevărată lovitură de imagine, grație lui Karl-Johan Persson, magnatul care deține H&M.

Karl-Johan Persson, multimiliardarul care a moștenit compania suedeză de îmbrăcăminte H&M, se implică total în cadrul agenției ce o manageriază pe Simona Halep.

Persson, partener la Wesport Agengy alături de Nina Wennerstrom, a decis să extindă agenția care reprezintă interesele Simonei Halep, cumpărând firma de impresariat Footnation. Tranzacția a fost încheiată înaintea procesului de dopaj al Simonei.

Vestea care o lasă fără cuvinte pe Simona Halep înaintea procesului! Proprietarul multimiliardar al H&M se implică total la agenția care o manageriază pe româncă

Wesport Agency, agenția care o manageriază pe Simona Halep, își extinde activitatea datorită lui Karl-Johan Persson, proprietarul H&M! Persson a cumpărat Footnation, iar firma de impresariat intră în portofoliul Wesport Agency în urma acestei afaceri, potrivit publicației Di.se. Printre clienții firmei de management cumpărate de Karl-Johan Persson se numără fotbaliștii Isaac Kiese Thelin, Moustafa Zeidan și Darijan Bojanic.

Karl-Johan Persson este președintele consiliului de administrație al H&M, iar acesta se implică acum total în cadrul agenției care o manageriază pe Simona Halep. Multimiliardarul a achiziționat Footnation, cea mai importantă firmă de imrpesariat sportiv din Suedia, de la agentul Miro Jaganjac. Astfel, Karl-Johan Persson este dispus să investească multe milioane în compania Wesport Agency, condusă de Nina Wennerstrom și în care este deja partener.

Simona Halep a rupt contractul cu Virginia Ruzici pentru a colabora cu Wesport Agency

Simona Halep a rupt contractul cu Virginia Ruzici după 14 ani, pentru a colabora cu Wesport Agency! Campioana tenisului a înlocuit-o pe Ruzici cu suedeza Nina Wennerstrom, o apropiată a antrenorului Patrick Mouratoglou. Wennerstrom este fondatoarea companiei de management sportiv, care reprezintă nu doar interesele tenismenilor, ci și ale jucătorilor de hochei sau fotbal.

Nina Wennerstrom este mamă a doi copii și o fostă jucătoare de tenis fără mari performanțe, cel mai bun loc ocupat de ea fiind 634 WTA, în 2001. Ulterior, în 2003, s-a retras din sportul de performanță, concentrându-se pe management sportiv.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *