Vestea dimineții despre Simona Halep! Este anunțul momentului în tenis: Cineva a vrut să… – CAPITAL

  1. Vestea dimineții despre Simona Halep! Este anunțul momentului în tenis: Cineva a vrut să…  CAPITAL
  2. Cum ar fi ajuns Roxadustat în corpul Simonei Halep! „Accidental sau cineva a vrut să-i…  Prosport
  3. Hănescu, ipoteză explozivă în cazul Simonei Halep: Ce ar fi pățit marea campioană VIDEO  Adevărul
  4. Cum crede Victor Hănescu că a consumat Simona Halep substanța interzisă, pentru care a fost suspendată…  SPORT.RO
  5. Victor Hănescu, ipoteză surpriză în cazul de dopaj al Simonei Halep: „Cineva a vrut să-i facă rău!”  Eurosport RO
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Vestea dimineții despre Simona Halep! Este anunțul momentului în tenis: Cineva a vrut să… – CAPITAL

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Cineva a vrut să-i facă rău. Ce s-a întâmplat cu marea sportivă?

Așadar, Victor Hănescu este de părere că cineva a profitat de neatenția Simonei Halep și a dorit să-i facă rău.

„Mi-e greu să spun ce se va întâmpla. Dar pot să spun că Simona, după cum o cunosc, nu cred că ar fi făcut ceva în mod intenționat. Cred că a fost ceva accidental sau a profitat de neatenția ei. Sau cineva a vrut să-i facă rău, pe varianta asta aș merge. Nu știu ce va urma, pentru că nu am trecut prin așa ceva, nu știu cum se judecă astfel de cazuri”, a spus Victor Hănescu în podcastul Business Philosophy.

Amintim că reacția fostul mare tenismen a venit după ce Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an.

Avocații săi au forțat ridicarea suspendării pe termen nelimitat

Amintim că sportiva a plecat la Londra, orașul în care va fi judecată pentru dopaj. În timp ce fosta campioană se plimbă pe străzile londoneze și publică în mediul online diverse imagini din vacanța sa, avocații ei se află tot la Londra, acolo unde au forțat ridicarea suspendării pe termen nelimitat, pentru ca sportiva să primească wild card pentru Australian Open.

Coordonatorul juriștilor angajați de fostul numărul 1 WTA spune că ”dosarul nevinovăției este imbatabil ca argumentație”.

Pe lângă vacanța la Londra, Simona Halep a cerut programarea unei audieri excepționale care să accelereze procedura în fața panelului de trei arbitri deja construit la tribunalul independent Sport Resolutions, scrie Pro Sport, care adaugă că cea mai importantă casă de avocatură franceză, cu expertiză în cazuri de dopaj, a insistat ca fostul numărul 1 WTA să fie audiată.

Juriștii angajați de sportiva româncă au cerut ridicarea suspendării pe un termen nelimitat pentru ca aceasta să primească unul dintre cele 7 wild card-uri rămase pentru Australian Open. Decizia vine după ce Venus Williams, sora mai mică a Serenei Williams, a primit un astfel de card.

De asemenea, Patrick Mouratoglou i-a trimis Simonei Halep un sparring-partner de la academia lui de tenis de la Biot pentru a se antrena pentru Australian Open, acolo unde trebuie să-și apare 240 de puncte pentru sfertul de finală pierdut cu Alize Cornet.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *