Vești proaste pentru Steaua! Anunț tranșant despre buget și dreptul de promovare în SuperLiga – DigiSport

  1. Vești proaste pentru Steaua! Anunț tranșant despre buget și dreptul de promovare în SuperLiga  DigiSport
  2. Exclusiv. „A fost bună prima de 20.000 de euro luată în 2006 de la Gigi Becali?” Andrei Cian, șeful de la CSA Steaua, a răspuns imediat. Video  Fanatik.ro
  3. Steaua. Andrei Cian, șeful secției de fotbal, dezvăluiri despre bugetul de care beneficiază „militarii”: „Va f  Gazeta Sporturilor
  4. Propunerea lui Ștefan Iovan pentru un proiect de succes la Steaua. “Toată lumea are de câștigat”  DigiSport
  5. Exclusiv. Anghel Iordănescu, analiză realistă după Steaua – Dinamo 2-0: „Galeriile s-au pregătit mai mult decât jucătorii!” Video  Fanatik.ro
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Vești proaste pentru Steaua! Anunț tranșant despre buget și dreptul de promovare în SuperLiga – DigiSport

  • Liga 2: Unirea DejOțelul, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: SepsiUniversitatea Craiova, vineri, 20:30, DGS 1

Andrei Cian: „Bugetul Stelei va fi același și la anul. Vor fi necesari bani de la sponsori”

După victoria cu Dinamo, scor 2-0, CSA Steaua a revenit pe primul loc în play-off-ul Ligii 2.

„Militarii” speră să obțină dreptul de promovare în SuperLiga la finalul sezonului 2022-2023, după ce în Parlament a fost depus un proiect de lege care prevede modificarea Legii Sportului.

  • FRF a anunțat că Steaua poate promova în prima ligă dacă Legea Sportului va fi schimbată până la finalul actualei stagiuni.

Andrei Cian a precizat că sunt șanse mici privind modificarea Legii Sportului într-un timp atât de scurt.

Totodată, managerul secției de fotbal a transmis că Ministerul Apărării nu va majora bugetul alocat echipei pentru sezonul 2023-2024. În aceste condiții, ar fi necesare sume importante din mediul privat pentru ca echipa să reziste în prima ligă.

În pragul războiului prezintă oamenii, contextele și evenimentele de la care au pornit marile discupe ale lumii. Pe DIGI World și Digi Online, azi de la 21:00.

„Este o lege care urmează cursul firesc al lucrurilor, să ajungă în Parlament sau în comisiile Parlamentului și acolo se vor urma pașii care trebuie. Lucrurile trebuie rezolvate acolo. Mingea nu mai este la noi în curte. Va fi greu să se rezolve foarte curând această problemă, sau într-un timp care ne-ar ajuta pe noi.

Trebuie să lăsăm lucrurile să se desfășoare într-un mod normal și natural și, în funcție de ce se rezolvă, vom vedea și noi ce pași vom avea de urmat în continuare. Opinii sunt și pro și contra. Bineînțeles că există și aceste opinii contrare care sunt mult mai mult băgate în seamă.

Asta este situația, noi trebuie să ne vedem de ce avem noi de făcut. Și să lăsăm lucrurile să meargă de la sine. Dacă aplecăm urechea la orice critică nu am mai putea să ne facem treaba. Și criticile fac parte din acest joc. Înțeleg acest lucru, vin din sport. Cu respect și o liniște din partea noastră lucrurile pot să decurgă normal.

Nu merge ca Armata să dea orice buget la fotbal și să-l folosim. Tot niște bani de la sponsori vor fi necesari. Dacă îi ofer unui sportiv 20.000 de euro pe lună, pot să dau 5.000 de euro, iar restul de 15.000 de euro trebuie să-i aduc din privat, nu de la bugetul statului. Regulile sunt foarte simple.

Acum sunt trei sponsori la Steaua. O sută, două sute de mii de euro vin, exceptând banii dați către academie. Dacă ar juca în prima ligă, cu siguranță ar veni mai mulți sponsori. Dacă ar trece această lege, ar fi mult mai ușor pentru sponsori să se apropie de echipă.

Și cu banii din televiziune se poate strânge o sumă consistentă pentru a rezista în prima ligă. Din primul an, nu poți să faci un buget pentru a te bate la titlu. Lucrurile trebuie luate treptat.

Din ce știu eu, bugetul va fi același și la anul. Bugetul de salarii este un milion de euro brut”, a spus Andrei Cian, pentru Fanatik.

Propunerea lui Ștefan Iovan pentru un proiect de succes la Steaua. “Toată lumea are de câștigat”

Ștefan Iovan (62 de ani), câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, consideră că „roș-albaștrii” au nevoie atât de sprijinul statului, cât și de implicarea unui investitor, pentru ca echipa să promoveze în SuperLiga și să facă performanță.

„Sunt bucuros că am câștigat și ne menținem acolo, sus. Poate cineva se gândește și la noi… nu să promovăm acum, dar susțin ideea că brandurile mari trebuie să fie susținute. Toată lumea are de câștigat!

Nu știu dacă e o poveste (n.r. – proiectul de lege privind schimbarea Legii Sportului), dar mi-aș dori ca fotbalul să fie susținut, Steaua are nevoie de susținere. Dacă reușim să promovăm, lucrurile se simplifică din toate punctele de vedere.

În prima ligă, Steaua nu poate să stea pe locurile 10-12, pentru că suporterii sunt obișnuiți cu performanțele și n-o să accepte așa ceva.

Dacă vor veni oameni să investească la Steaua, nu vor pierde niciodată. Știu ce înseamnă Steaua, vor face performanță. Cei care investesc… le va merge afacerea din plin, numele de Steaua are o istorie în spate și trebuie susținută.

Așa-zișii patroni vin și pleacă, clubul rămâne. Nu are nimeni dreptul să spună “E echipa mea”. Eu o văd ca pe o afacere, investește bani. Apoi, dacă lucrurile nu merg, presiunea suporterilor trebuie să fie foarte mare asupra celui care investește.

Nu e în regulă ca un patron să facă doar ce vrea el. Acum zece ani, uitați-vă ce patroni erau la Pitești, Craiova, Piatra Neamț. De acolo a pornit declinul fotbalului românesc.

Când vine un om și investește într-o secție de fotbal, nu poți să rupi secția de fotbal de club. Eu așa o văd, nu văd să vină orice acționar și să se autoproclame împărat acolo. Dacă Steaua stă zece ani fără un trofeu, dau un exemplu, și nu joacă în cupele europene, ce facem? Chiar dacă bagă milioane de euro.

Cum se mișcă lucrurile acum, ce viitor are fotbalul românesc? Văd că se tot bate monedă pe “banii statului, banii statului”. Când erau banii statului, fotbalul era la un alt nivel. Statul poate să bage bani cu cap, chibzuit”, a spus Ștefan Iovan, pentru Fanatik.

Etichete: steaua , csa steaua , liga 2 , buget steaua , proiect de lege , andrei cian


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *