Victor Pițurcă: „E o situație penibilă la FCSB!” – Gazeta Sporturilor

Victor Pițurcă: „E o situație penibilă la FCSB!”  Gazeta Sporturilor

Головна » Victor Pițurcă: „E o situație penibilă la FCSB!” – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat joi, 15 decembrie 2022, 12:15 / Actualizat joi, 15 decembrie 2022 13:14

Victor Pițurcă, 66 de ani, nu crede în strategia FCSB, echipă fără un antrenor principal cu puteri depline. În acte, A1 figurează Leo Strizu, antrenamentele le conduce însă delegatul fără nicio licență Mihai Pintilii, iar cele mai importante decizii sunt luate de patronul Gigi Becali.

Deși FCSB a ajuns la 5 victorii consecutive în Superliga, fostul selecționer nu crede în continuitatea vicecampioanei.

CSU CRAIOVA Primele două nume vehiculate pentru banca oltenilor » Ce antrenori i-au fost propuși lui Mihai Rotaru

Victor Pițurcă: „E o situație penibilă la FCSB!”

E o situație penibilă! E antrenor principal (n.r. – Leo Strizu), dar echipa și schimbările le face Gigi Becali… Nu e în regulă și nu va fi! Câștigi câteva meciuri datorită valorii jucătorilor și din cauza valorii foarte scăzute a campionatului nostru, apoi va veni iar un regres, pentru că atât timp cât jucătorii nu-l știu pe antrenor de șef, niciodată nu se vor pregăti și nu vor ajunge să fie constanți în joc.

Nu se pot antrena 100%, indiferent cât de prieten este Pintilii cu ei. Poate doar o perioadă, două săptămâni, o lună… Sunt mulți care sunt nemulțumiți că nu joacă, că degeaba îi vede antrenorul dacă echipa o face altcineva. Toți antrenorii sunt apropiați de jucători.

Eu nu am fost dur, un antrenor trebuie să fie profesionist, atmosfera în sânul lotului trebuie să fie bună, dar toți jucătorii trebuie să răspundă la fel. Nu cred în chestia asta, că antrenorul e «valabil» și merge echipa! Nu! Toni Petrea nu era aproape de jucători?”, a declarat Pițurcă, potrivit digisport.ro.

Pițurcă e liber de contract de la începutul anului 2020, când s-a despărțit de CS Universitatea Craiova.

Cu cine semnează Ivan Mamut, la 4 luni de la despărțirea de FCSB TRANSFER Cu cine semnează Ivan Mamut, la 4 luni de la despărțirea de FCSB Echipele de start la FCSB - CFR Cluj, derby restant din etapa 9 a Superligii FCSB – CFR CLUJ Echipele de start la FCSB – CFR Cluj, derby restant din etapa 9 a Superligii

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *