Victorie la debut pentru Eugen Neagoe / Craiova pierde doi jucători importanți – HotNews

  1. Victorie la debut pentru Eugen Neagoe / Craiova pierde doi jucători importanți  HotNews
  2. Cine e Yanis Găgeatu, puștiul luat de Eugen Neagoe în cantonamentul din Turcia: „Iubirea pentru Universitatea Craiova este infinită”  Fanatik.ro
  3. Eugen Neagoe și-a ales căpitanii de echipă la Universitatea Craiova: „Le-am spus băieților că e decizia mea…  SPORT.RO
  4. Eugen Neagoe s-a revăzut după aproape două decenii cu un coleg cu care a cucerit…  Prosport
  5. Căpitanii de la Universitatea Craiova în absența lui Nicușor Bancu. Decizia lui Eugen Neagoe  DigiSport
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Victorie la debut pentru Eugen Neagoe / Craiova pierde doi jucători importanți – HotNews

Echipelor românești le merge bine cu adversari din Ungaria. După Rapid și Universitatea Cluj, a venit rândul Universității Craiova să se impună în primul meci al stagiului de pregătire din Turcia.

Eugen NeagoeFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Universitatea Craiova învinge Keskemeti, la debutul lui Eugen Neagoe

În primul meci cu noul antrenor Eugen Neagoe pe bancă, Universitatea Craiova a învins cu scorul de 3-1 ocupanta locului 2 din campionatul Ungariei, Kecskemeti.

Scorul a fost deschis de Ante Roguljic în minutul 48 din lovitură de la 11 metri, iar un minut mai târziu, Hadaro a egalat din lovitură liberă. Raul Silva în minutul 54 și Rivaldinho în minutul 89 au adus victoria oltenilor.

Alexandru Crețu și Andrei Ivan au ieșit accidentați

În prima repriză, Alexandru Crețu și Andrei Ivan au părăsit terenul accidentați, ambii cu probleme la gleznă. Un alt jucător indisponibil, Ștefan Baiaram, a fost operat marți și va lipsi de la antrenamente între 4 și 6 săptămâni.

Universitatea Craiova va mai disputa două partide amicale în cantonamentul din Turcia, ambele pe 15 ianuarie, cu Slask Wroclaw (Polonia) și Partizan Belgrad (Serbia).

Tot marți, Rapid București și Universitatea Cluj s-au impus în stagiile de pregătire din Turcia împotriva adversarilor din țara vecină.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *