Vinicius Junior, șocat în conferința Braziliei de la Campionatul Mondial! Cum a fost alungată o pisică – Gazeta Sporturilor

Vinicius Junior, șocat în conferința Braziliei de la Campionatul Mondial! Cum a fost alungată o pisică  Gazeta Sporturilor

Головна » Vinicius Junior, șocat în conferința Braziliei de la Campionatul Mondial! Cum a fost alungată o pisică – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat miercuri, 07 decembrie 2022, 22:01 / Actualizat miercuri, 07 decembrie 2022 22:47

Vinicius Junior (22 de ani) a fost șocat de modul în care ofițerul de presă al Braziliei a alungat o pisică în timpul unei conferințe de presă susținute în Qatar, la Campionatul Mondial de fotbal.

Brazilia a intrat pe ultima sută de metri înaintea sfertului de finală contra Croației, programat vineri, de la ora 17:00. Vinicius Junior, extrema lui Real Madrid, a prefațat disputa într-o conferință inedită, întreruptă la un moment dat de o pisică. 

editorial Cât de corectă e structura viitorului Mondial?

Conferința lui Vinicius Junior, întreruptă de o pisică

Ofițerul de presă al „Seleção Canarinho” a mângâiat în prima fază animalul, apoi l-a prins cu ambele mâini și l-a aruncat pe podea. Totul s-a petrecut sub privirile stupefiate ale lui Vinicius Junior, vizibil stânjenit de moment.

În continuare conferinței, Vinicius Junior a vorbit despre criticile primite din partea lui Roy Keane, pentru modul în care brazilienii au sărbătorit golurile din „optimea” contra Coreei de Sud. 

„Golul e cel mai important moment din fotbal, iar la un astfel de turneu valorează și mai mult. Nu doar noi, jucătorii, sărbătorim, ci întreaga țară. 

Nu e vorba despre o lipsă de respect, ci despre bucurie. Noi trebuie să rămânem calmi, să nu răspundem. Avem de partea noastră multă lume!”, a spus Vinicius Junior.

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial: 

EXCLUSIV „Ronaldo nu mai poate!” » Pronosticul lui Ioan Ovidiu Sabău pentru finala CM 2022 + Verdict dur: „România n-ar fi făcut față nici cu Coreea de Sud”

Spaniolii de la Marca anunță înlocuitorul lui Luis Enrique » România ar scăpa de un pericol înainte de Euro 2023

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *