Vlad Iacob, intervenție de peste o oră la TV » Explică de ce falimentul lui Dinamo nu e o soluție și „înțeapă” – Gazeta Sporturilor

Vlad Iacob, intervenție de peste o oră la TV » Explică de ce falimentul lui Dinamo nu e o soluție și „înțeapă”  Gazeta Sporturilor

Головна » Vlad Iacob, intervenție de peste o oră la TV » Explică de ce falimentul lui Dinamo nu e o soluție și „înțeapă” – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat sambata, 17 decembrie 2022, 12:25 / Actualizat sambata, 17 decembrie 2022 13:33

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a dezbătut câteva dintre temele de actualitate ale clubului, într-o intervenție televizată ce a durat mai bine de o oră. 

Oficialul „câinilor” a vorbit despre principalele frământări ale fanilor, inclusiv teama că roș-albii vor ajunge în faliment. Zilele trecute, instanța a decis să respingă planul de reorganizare modificat al societății, aruncând viitorul lui Dinamo într-un val consistent de ceață.

Dinamo A venit motivarea respingerii planului de reorganizare a lui Dinamo: instanța nici NU a mai analizat viabilitatea, pentru că nu s-a respectat legea!

Vlad Iacob, despre ce ar însemna falimentul lui Dinamo

„Cei care înțeleg mai puțin gravitatea situației sunt ceilalți acționari din cadrul clubului, în special domnul Șerdean. Ar trebui să fie rezonabili. Eu cred că lucrurile vor merge înainte, că Dinamo va supraviețui ba, mai mult, că vom face o figură frumoasă și vom reuși să intrăm în play-off. Bine ar fi să ieșim din insolvență, să ieșim mai puternici.

Scenariul opus, în care Dinamo s-ar duce în faliment, ar însemna ca un alt Dinamo, care va începe din Liga 4, probabil, să fie identificat la un moment dat drept continuatorul acestei echipe, adică să preia aceste datorii. Ar fi mult mai greu așa. Pot trece ani de zile până ca respectiva echipă să ajungă în primele două ligi, plus că datoriile respective ar rămâne și s-ar acumula și dobânzi”, a spus Vlad Iacob la Metropola TV, în emisiunea moderată de Ionel Luțan, corespondent local GSP.

Vlad Iacob: „Avem investitori pregătiți să vină la Dinamo”

Vlad Iacob susține că se află într-un permanent contact cu diverși investitori interesați să preia Dinamo și nu ezită să le răspundă gloriilor clubului care cer imperativ intrarea în faliment. Florin Răducioiu s-a numărat printre cei care au cerut acest lucru: „Lăsați-o să intre în faliment și gata!”, spunea zilele trecute „Marele Blond”. 

„A fost greu, nu foarte greu, dar împreună cu echipa mea am reușit să identificăm investitori. Chiar și acum sunt niște investitori pregătiți să vină și să preia clubul și să achite o parte foarte importantă din aceste datorii.

Cu privire la foștii fotbaliștii, cu tot respectul pentru carierele lor sportivă, ar trebui să apeleze la specialiști cu expertiză înainte să emită o opinie. Ei ar trebui să fie mai responsabili, fiindcă sunt formatori de opinie și foarte mulți fani care iau ca atare ce spun ei în spațiul public. 

Să n-aibă încredere în ce spun eu, dar îi pot direcționa către experți în drept sportiv și reorganizări și vor înțelege atunci că soluția cea mai bună și cea mai ieftină pentru clubul Dinamo este reorganizarea”, a mai declarat Iacob, conform sursei citate. 

Arătăm bine sportiv, suntem pe primul loc dacă ne raportăm la clasamentul ultimelor etape. E foarte important ce vor reuși băieții în această pregătire de iarnă, una foarte importantă. Și cred că programul ne avantajează, avem program mai ușor decât contracandidatele noastre.

– Vlad Iacob, administrator special Dinamo

VIDEO Ministrul Lucian Bode, anunț despre viitorul stadion al lui Dinamo 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV A venit motivarea respingerii planului de reorganizare a lui Dinamo: instanța nici NU a mai analizat viabilitatea, pentru că nu s-a respectat legea!

EXCLUSIV 17 ani de la un moment teribil trăit de Dinamo în Europa » Interviu cu omul-cheie al acelui meci: „Arbitrul nu ne-a zis absolut nimic! O aroganță tipică”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *