Wanda Nara nu a lipsit de la finala Campionatului Mondial din Qatar! Cu cine s-a bucurat soția lui Icardi d… – SPORT.RO

Wanda Nara nu a lipsit de la finala Campionatului Mondial din Qatar! Cu cine s-a bucurat soția lui Icardi d…  SPORT.RO

Головна » Wanda Nara nu a lipsit de la finala Campionatului Mondial din Qatar! Cu cine s-a bucurat soția lui Icardi d… – SPORT.RO

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 20 Decembrie 2022, 15:36

Data actualizarii: Marti 20 Decembrie 2022, 16:10

Naționala Argentinei a avut parte de o susținere incredibilă pe toată durata turneului, zeci de mii de fani fiind prezenți în tribune la fiecare meci disputat. Argentinienii s-au prezentat într-un număr copleșitor și în marea finală, ei fiind și cei mai vocali pe durata desfășurării meciului. 

Finala i-a scos afară și pe argentinienii care nu au călătorit în Qatar, străzile din Argentina fiind luate cu asalt de fanii extaziați, însă același lucru s-a întâmplat și în Barcelona sau Bangladesh, acolo unde susținerea pentru naționala lui Leo Messi a fost imensă. 

Deși Mauro Icardi nu a fost convocat pentru Mondial, Wanda Nara nu a lipsit din tribune. Agentul din Argentina a mers pentru a susține naționala. 

Wanda Nara, în tribune în Qatar la Campionatul Mondial 

Wanda Nara și Mauro Icardi s-au certat de-a lungul ultimului an, iar recent s-au și despărțit pentru o perioadă de timp, însă ca și în dățile trecute, au terminat prin a se împăca. Deși soțul său nu a fost prezent în Qatar, aflându-se la Istanbul, pregătindu-se alături de Galatasaray, unde e împrumutat de PSG, Wanda a mers pentru a susține naționala. 

Wanda a mers împreună cu cei trei băieți ai săi la Campionatul Mondial. Soția lui Icardi, recunoscută pentru aparițiile sexy, a optat să meargă într-o pereche de jeanși lungi și tricoul Argentinei la meci, cu numărul 10, cel al lui Leo Messi. Modelul a postat fotografii pe toată durata șederii sale în Qatar, vizibil fericită pentru reușita naționalei. 

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *