Argentina. Messi, întrebat direct: „Ce preferi în optimi, Franța sau Danermarca” » Ce a răspuns înainte de Mo – Gazeta Sporturilor

Argentina. Messi, întrebat direct: „Ce preferi în optimi, Franța sau Danermarca” » Ce a răspuns înainte de Mo  Gazeta Sporturilor

Головна » Argentina. Messi, întrebat direct: „Ce preferi în optimi, Franța sau Danermarca” » Ce a răspuns înainte de Mo – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat duminica, 13 noiembrie 2022, 09:35 / Actualizat duminica, 13 noiembrie 2022 10:31

Lionel Messi a oferit un interviu în Aregentina înainte de startul Campionatlui Mondial.

  • Argentina este în grupa C, alături de Arabia Saudită, Mexic și Polonia
  • Dacă trece de grupe, Argentina va juca în optimi cu o echipă care va termina în primele două în grupa D (Franța, Danemarca, Tunisia, Australia)

Întrebat pe cine ar prefera în optimi, Franța sau Danemarca, Messi a fost precaut. El a oferit exemplul Mondialului din 2018, atunci când Argentina a avut emoții să treacă de grupa cu Nigeria, Croația și Islanda.

ARGENTINA Cu toate starurile în Qatar: lotul Argentinei pentru Campionatul Mondial

Atunci, Argentina a pierdut în fața Croației în primul meci, 0-3, și a făcut egal cu Islanda în al doilea, 1-1. În ultima etapă din grupe, argentinienii aveau nevoie de victorie cu Nigeria. „Albiceleștii” au câștigat greu, cu 2-1, cu golul decisiv marcat de Marcos Rojo în minutul 86.

Lionel Messi, înainte de Campionatul Mondial: „Să luăm fiecare meci în parte”

„Este o greșeală să te gândești deja la optimi. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, primul e cel mai important. Este esențial să începi bine, să faci trei puncte din trei. Cred că îți dă liniște pentru următorul meci. Astăzi spunem că ar putea fi așa și așa, iar apoi se întâmplă altfel. 

La ultima Cupă Mondială, înainte de a pleca, eram dați deja pe primul loc în grupă. Eram deja calificați în optimile de finală, și până la urmă totul a ieșit altfel. Și cred că la Campionatul Mondial se întâmplă mereu lucruri pe care nu ți le poți imagina.

Se poate întâmpla orice, fiecare detaliu contează. Trebuie să luăm fiecare meci în parte. Trebuie să luptă, nu suntem campioni înainte de startul competiției așa acum cred fanii argentinieni”, a declarat Messi pentru Ole.

Argentina debutează la Campionatul Mondial pe 22 noiembrie, împotriva Arabiei Saudite. Meciul se va juca de la ora 12:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe TVR 1.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

„Coțofenele” zboară spre Champions League » Newcastle o bate pe Chelsea, iar londonezii se prăbușesc în clasament

Revoltă la Rangers după ultimele rezultate: „Afară cu el din seara asta!”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *