Benzema, revenire spectaculoasă la CM 2022! „Balonul de Aur” ar putea juca în finala Cupei… – Prosport

Benzema, revenire spectaculoasă la CM 2022! „Balonul de Aur” ar putea juca în finala Cupei…  Prosport

Головна » Benzema, revenire spectaculoasă la CM 2022! „Balonul de Aur” ar putea juca în finala Cupei… – Prosport

Franța s-a calificat în finala CM 2022, acolo unde va întâlni Argentina, dar Didier Deschamps, selecționerul trupei din Hexagon, poate avea un nou „as în mânecă”: pe Karim Benzema.

Atacantul lui Real Madrid a suferit o accidentare, o leziune la nivelul cvadricepsului de la coapsa stângă, și a părăsit cantonamentul naționalei chiar înaintea etapei inaugurale din faza grupelor a CM 2022. „În viața mea nu am renunțat niciodată… dar în seara asta trebuie să mă gândesc la echipă așa cum am făcut-o întotdeauna, așa că vreau să las locul cuiva care poate ajuta grupul să facă o Cupă Mondială grozavă. Vă mulțumesc pentru toate mesajele de susținere” spunea Benzema, imediat după accidentare.

Dar, „Balonul de Aur” s-a refăcut și presa internațională, Mundo Deportivo, arată că Real Madrid și-a dat acceptul ca vedeta sa să plece din nou în Qatar, acolo unde poate apărea în ultimul act al turnelui, în finala cu Argentina.

Benzema, revenire spectaculoasă la CM 2022! „Balonul de Aur” ar putea juca în finala Cupei Mondiale din Qatar

„Karim Benzema şi-a reluat antrenamentele alături de colegii săi de la Real Madrid începând de sâmbătă, iar la şedinţa de pregătire de ieri (n.red.marţi) a apărut zâmbitor, etalând o formă foarte bună” arată sursa citată.

Marca a întărit varianta și susține că Benzema era apt de joc încă din optimi. Mai mult, jurnaliștii spanioli precizează că Didier Deschamps a luat decizia în grabă atunci când a ales să renunțe la Benzema.

Totuși, selecționerul Franței a găsit o variantă de a acoperi absența lui Benzema de la CM 2022. „Benzema a fost o pierdere foarte grea pentru Franța la începutul turneului, dar faptul că Deschamps i-a dat libertate lui Griezmann dovedește că e un antrenor deosebit. Tot timpul îl vedem pe Griezmann între linii. El face niște chestii… E un jucător fantastic, iar acum a ieșit în evidență parcă mai mult ca niciodată” a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Activează de peste 17 în presa sportivă. La început a fost colaborator al departamentului care se ocupa de ligile inferioare, a „făcut practica” la meciuri din Liga 2 sau a treia și treptat a ajuns la secția „Fotbal Intern” a ProSport. A acumulat experiență și după patru ani a acceptat … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *