Boicot în Formula 1! Max Verstappen și Red Bull au ignorat publicația britanică: „M-au jignit tot anul!” – Gazeta Sporturilor

Boicot în Formula 1! Max Verstappen și Red Bull au ignorat publicația britanică: „M-au jignit tot anul!”  Gazeta Sporturilor

Головна » Boicot în Formula 1! Max Verstappen și Red Bull au ignorat publicația britanică: „M-au jignit tot anul!” – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat luni, 31 octombrie 2022 17:53 / Actualizat marti, 01 noiembrie 2022 12:45

Max Verstappen (25 de ani), campionul din Formula 1 în 2022 și 2021, precum și ceilalți membri ai echipei Red Bull Racing, au ignorat televiziunea britanică Sky Sports în weekendul Marelui Premiu din Mexic, ca urmare a unor comentarii acide făcute de reporterul Ted Kravitz.

Kravitz, în vârstă de 48 de ani, corespondentul Sky Sports în padocul Formula 1, a afirmat la precedenta cursă, Marele Premiu al Statelor Unite, că Max Verstappen i-a furat titlul din 2021 lui Lewis Hamilton, britanicul cu 7 campionate mondiale în palmares.

Reporterul Sky Sports s-a referit la Marele Premiu din Abu Dhabi din 2021, ultima cursă din an, pe care Max Verstappen a câștigat-o după ce l-a depășit pe Hamilton în ultimul tur. Momentul a fost extrem de controversat din cauza modului în care direcția de cursă a gestionat intervenția târzie a unui Safety Car.

ȘEDINȚĂ Ședință între patron și antrenor la un club de tradiție din Liga 1: „Antrenorul plătește, nu poți să dai afară 25 de jucători”

Max Verstappen și Red Bull Racing au ignorat Sky Sports

Deranjat de acuzațiile venite dinspre Sky Sports, Verstappen și ceilalți membri Red Bull au ales ca în weekendul de cursă din Mexic să ignore complet publicația-mamă, dar și filialele acesteia din Germania și Italia.

„Tot anul au fost lipsiți de respect, mai ales o persoană. La un moment dat, nu mai pot accepta asta. Atmosfera de pe rețelele de socializare oricum este toxică, în felul ăsta doar înrăutățești situația. 

Au continuat să mă jignească, dar la un moment dat nu mai pot tolera asta! Așa că am decis să îi ignor”, a explicat Verstappen, citat de PlanetF1. 

Olandezul a câștigat și cursa de duminică seara, Marele Premiu al Mexicului, și a devenit primul pilot din istoria Formula 1 cu 14 victorii într-un sezon.

Printre afirmațiile făcute de Kravitz despre Verstappen:

  • „Verstappen pare mulțumit cu el însuși. Nu pare a fi un pilot capabil să câștige un titlu într-un mod normal” 
  • „De 7 ori campion mondial… aproape am zis de 8 ori, dar septuplul campion mondial (n.r. – Lewis Hamilton) a abordat ultima cursă încercând să câștige titlul și să devină cel mai bun din toate timpurile. Este furat, revine, mașina anul următor este un dezastru, nu câștigă o cursă tot anul, apoi se întoarce pe un circuit unde ar putea câștiga în sfârșit (n.r. – COTA, Austin), luptându-se cu cel care a câștigat cursa în care a fost furat anul trecut

Mai multe știri din sporturi: 

Calificate, dar fără prime: Federația de Handbal e datoare 50.000 de euro la jucătoarele naționalei

Un alt nume important din tenis o apără pe Simona Halep: „Dacă trișa, se întâmpla asta”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *