Brazilia, mai motivată ca niciodată să câștige Mondialul: „Eu nu pot suporta absența unui trofeu în ultimii… – SPORT.RO

Brazilia, mai motivată ca niciodată să câștige Mondialul: „Eu nu pot suporta absența unui trofeu în ultimii…  SPORT.RO

Головна » Brazilia, mai motivată ca niciodată să câștige Mondialul: „Eu nu pot suporta absența unui trofeu în ultimii… – SPORT.RO

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 21:43

Data actualizarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 21:42

Înfrângerea Argentinei cu Arabia Saudită (1-2) la Cupa Mondială de fotbal 2022 trebuie „să dea de gândit” Braziliei pentru a nu avea aceeaşi soartă la debutul său în competiţie împotriva Serbiei, a declarat miercuri selecţionerul brazilian Tite, care a recunoscut că este „sub presiune”, scrie AFP.

Brazilia, mai motivată ca niciodată să câștige Mondialul

„Eu nu pot suporta responsabilitatea absenţei unui trofeu în Cupa Mondială în ultimii 20 de ani! Nu sunt selecţioner decât de şase ani. Avem o istorie magnifică, dar asta presupune un anumit grad de presiune. 

Brazilia este pasionată de fotbal. Avem presiune, dar trebuie să profităm de ea, fiindcă visul face parte din viaţa noastră. E bine să visezi şi visăm să fim câştigătorii. Vrem să facem tot posibilul, ştiind că există naţionale foarte bune de un nivel similar cu cel al Braziliei”, a declarat Tite într-o conferinţă de presă.

„Contraperformanţele altor naţionale, ca Argentina, trebuie să ne dea de gândit. Ştim că nu există momente uşoare în timpul unei Cupe Mondiale. Putem fi mândri că toate echipele calificate fac totul ca să câştige meciurile”, a spus Tite.

Brazilia va debuta la CM 2022 pe 24 noiembrie, contra Serbiei, apoi va întâlni Elveţia şi Camerunul, în Grupa G.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *