Care a fost cel mai frumos gol de la Cupa Mondială 2022! Anunțul FIFA, după… – Prosport

Care a fost cel mai frumos gol de la Cupa Mondială 2022! Anunțul FIFA, după…  Prosport

Головна » Care a fost cel mai frumos gol de la Cupa Mondială 2022! Anunțul FIFA, după… – Prosport

FIFA a anunțat care a fost cel mai frumos gol înscris la Cupa Mondială 2022 din Qatar.

Reușita lui Richarlison din meciul cu Serbia a fost votată ca fiind câștigătoare în viziunea votanților. Brazilia a întâlnit Serbia în primul meci de la Cupa Mondială, iar Richarlison a înscris ambele goluri ale meciului.

Cel de-al doilea a fost extraordinar, dintr-o foarfecă laterală, din centrarea lui Vinicius. Reușita atacantului celor de la Tottenham a primit cele mai multe voturi, potrivit anunțului făcut de FIFA.

Care a fost cel mai frumos gol de la Cupa Mondială 2022! Anunțul FIFA, după votul fanilor

Brazilia s-a impus cu 2-0, iar în minutul 73, la scorul de 1-0, Richarlison a primit o pasă de la Vinicius, a preluat înalt și a reușit o foarfecă laterală, mingea intrând în poarta lui Vanja Milinkovic-Savic.

Richarlison e cotat la 50 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Brazilia a fost eliminată în sferturile de finală ale Cupei Mondiale 2022 de Croația, 1-1, 2-4 la loviturile de departajare. „Este o înfrângere dureroasă, dar sunt împăcat cu mine însumi. După cum am spus, ciclul meu s-a terminat. Am spus-o acum peste un an și jumătate și nu sunt un om de două cuvinte. Nu mă jucam cu vorbele ca să câștig și apoi să fac o dramă pentru a rămâne, oricine mă cunoaște o știe” spunea selecționerul Tite, la conferința de presă de după meci.

Activează de peste 17 în presa sportivă. La început a fost colaborator al departamentului care se ocupa de ligile inferioare, a „făcut practica” la meciuri din Liga 2 sau a treia și treptat a ajuns la secția „Fotbal Intern” a ProSport. A acumulat experiență și după patru ani a acceptat … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *