Cristiano Ronaldo, Luis Suarez, Neymar și Harry Kane, năpădiți de lacrimi după ce au fost eliminați de la Campionatul Mondial – Gazeta Sporturilor

Cristiano Ronaldo, Luis Suarez, Neymar și Harry Kane, năpădiți de lacrimi după ce au fost eliminați de la Campionatul Mondial  Gazeta Sporturilor

Головна » Cristiano Ronaldo, Luis Suarez, Neymar și Harry Kane, năpădiți de lacrimi după ce au fost eliminați de la Campionatul Mondial – Gazeta Sporturilor

Articol de Daniel Scorpie – Publicat marti, 13 decembrie 2022 11:15 / Actualizat marti, 13 decembrie 2022 11:15

Cristiano Ronaldo (37 de ani), Luis Suarez (35), Neymar (30) și Harry Kane (29) au părăsit Qatarul plângând, fără să prindă măcar semifinalele, primii doi aflându-se la ultimul Campionat Mondial.

Au venit toți cu iluzii, speranțe, visuri și obiective la cel mai scump Mondial din istorie. Niciunul nu-și imagina că va pleca acasă cel mai târziu în „sferturi”, după meciuri dramatice și ratări șocante. 

TRANSFER Adrian Mititelu, dispus să îi vândă încă un jucător lui Becali: „De ce să nu-l dau?”

Au fost staruri pentru care înfrângerile au fost atât de amare și dureroase încât nu și-au mai putut stăpâni plânsul la ieșirea prematură și brutală din scenă în Qatar.

Luis Suarez, în lacrimi la ultimul Campionat Mondial

Cel mai repede a trebuit să-și facă bagajele Luis Suárez. Uruguay n-a reușit să treacă de faza grupelor din cauza unui singur gol. 

Sud-coreenii, ce au învins neașteptat Portugalia, s-au calificat și fostul atacant al Barcelonei a plâns pe banca de rezerve (fusese înlocuit) după ce s-a aflat verdictul crud. La următorul CM va avea 39 de ani și probabil se va retrage până atunci. Doar o pasă de gol în trei apariții a fost bilanțul său.

Cristiano Ronaldo a părăsit în lacrimi Campionatul Mondial

Tot un cântec de lebădă par să fie prestațiile din Qatar ale lui Cristiano Ronaldo. A plecat primul spre vestiare, după eșecul cu Maroc, plângând în hohote pentru eliminare. 

Ultimele două partide, în care n-a fost titular, l-au întristat teribil și l-au bulversat pe portughez. A plecat acasă cu un singur gol, din penalty, și a egalat recordul mondial de jocuri la națională.

Cristiano Ronaldo, la câteva minute după Maroc - Portugalia / foto: Instagram@ Eurosport

Neymar, năpădit de lacrimi după ce a fost eliminat de Croația

Și Neymar a vărsat multe lacrimi, după ce marea favorită Brazilia s-a predat la loviturile de departajare în fața Croației. Și cât de aproape a fost de semifinale, după ce marcase în prelungiri! 

Dansul s-a transformat într-un strigăt de durere, mai mare decât cea pricinuită de accidentare. Bilanțul? Două goluri și o pasă decisivă plus egalarea recordului lui Pelé.

Kane, trist chiar și cu cele mai bune cifre

Ultimul, în ordine cronologică, a tras cortina Harry Kane. Căpitanul Angliei a plâns și a rămas cu mari regrete după „sfertul” cu Franța. A egalat o dată, dar al doilea penalty l-a ratat și aventura Albionului s-a terminat brusc. 

Mingea trimisă mult peste poartă îl va urmări multă vreme. Recordul de goluri al lui Rooney la națională egalat în acest meci nu a mai contat. A avut, dintre toți, cele mai bune cifre: două goluri și trei assisturi în cinci apariții.

Speranțe, visuri și obiective spulberate » Năpădiți de lacrimi după ce au fost eliminați de la Mondial

Avea ochii în lacrimi Harry Kane la sfârșitul meciului. Anglia se întorcea acasă. Foto: Imago Images

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Condiții excelente, rezultate slabe

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial:

O companie din Marea Britanie a cumpărat mii de tricouri pe care scria că Anglia va câștiga Campionatul Mondial

Teama cea mare a francezilor! Varane: „Multe favorite au intrat pe teren cu o mentalitate greșită”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *