Deian Sorescu achită salariile la Dinamo! Gură de oxigen pentru „câini” – Gazeta Sporturilor

Deian Sorescu achită salariile la Dinamo! Gură de oxigen pentru „câini”  Gazeta Sporturilor

Головна » Deian Sorescu achită salariile la Dinamo! Gură de oxigen pentru „câini” – Gazeta Sporturilor

Articol de Eduard Apostol – Publicat miercuri, 04 ianuarie 2023 18:20 / Actualizat miercuri, 04 ianuarie 2023 18:20

Dinamo urmează să primească 110.000 de euro la jumătatea lunii ianuarie de la Rakow, echipa poloneză a lui Deian Sorescu (25 de ani). „Câinii” vor achita un salariu restant la echipă și alte datorii.

Dinamo are nevoie urgentă de bani! Nimic nou, întrucât de mai multă vreme clubul trăiește în special din sumele pe care le fac rost reprezentantul administratorului judiciar, RTZ&Partners, și cei din DDB, acționarul minoritar al „câinilor”, aici fiind incluși și diverși oameni de afaceri din categoria „Elite”.

Acum, este nevoie urgentă de bani pentru a plăti un salariu restant către echipă, ca să fie liniște mai ales că reunirea este luni, 9 ianuarie, plus alte datorii stringente. O adevărată „gură de oxigen” este oferită de suma, 110.000 euro, pe care Dinamo trebuie să o primească la jumătatea lunii ianuarie de la Raków Częstochowa în contul transferului lui Deian Sorescu.

Mai trebuie să găsească alți 40.000 de euro

„Avem de luat acea sumă, 110.000 de euro, termenul este 15 ianuarie, bani de la polonezi. În tot acest timp, mai trebuie să facem rost doar de 30-40.000 de euro pentru a plăti alte cheltuieli și datorii. Facem absolut toate eforturile pentru a ține Dinamo în viață”, au transmis reprezentanții clubului.

Deian Sorescu a semnat iarna trecută cu Raków Częstochowa, liderul autoritar din acest moment din Polonia, iar transferul s-a făcut pentru 800.000 de euro. Bănățeanul câștigă aproximativ 20.000 de euro/lună la formația ce-l mai are și pe Bogdan Racovițan, ex-FC Botoșani. 

2 goluriși un assist a adunat Sorescu pentru Raków Częstochowa în 15 meciuri în această ediție. În total, a strâns 27 de partide, 3 goluri și 3 assist-uri

VIDEO. Bătrânul ”Dinamo”, ultimele săptămâni în mizerie » Cum arată arena din Ștefan cel Mare, care pare să se autodemoleze

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Francezul trecut pe la Dinamo a rămas îndrăgostit pe viață de București: „Îmi amintește mult de Paris, iar mâncarea era uimitoare!” » Interviu după 10 ani cu jucătorul dat dispărut de club

Conducătorul lui Dinamo, mesaj în prima zi din noul an + Nu i-a uitat pe contestatari

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *