Detalii neștiute din vestiarul Argentinei: „Messi s-a enervat și mi-a spus să mă opresc din băut” – DigiSport

  1. Detalii neștiute din vestiarul Argentinei: „Messi s-a enervat și mi-a spus să mă opresc din băut”  DigiSport
  2. Mac Allister, curtat de două forțe din Premier League, după ce a devenit campion mondial  Eurosport RO
  3. A câștigat Cupa Mondială cu Argentina, dar a „găsit” trofeul la echipa de club  DigiSport
  4. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Detalii neștiute din vestiarul Argentinei: „Messi s-a enervat și mi-a spus să mă opresc din băut” – DigiSport

  • Serie A: SalernitanaAC Milan, miercuri, 13:30, DGS 1

  • Serie A: InterNapoli, miercuri, 21:45, DGS 1

Sergio Aguero a dat detalii de la petrecerea Argentinei pentru câștigarea Cupei Mondiale

Bucuria a fost una imensă în tabăra argentinienilor, iar la petrecere a participat și fostul atacant Sergio Aguero (34 de ani). De altfel, el a fost „omul bun la toate”.

El a fost cel care i-a acordat lui Messi trofeul pentru cel mai bun jucător al competiției și tot el a mers pe gazon cu o tobă mare, la care bătea încontinuu. În plus, el l-a cărat pe umeri pe Lionel Messi.

Însă fostul jucător de la Manchester City a dezvăluit unele detalii neștiute de la acea imensă bucurie.

„L-am ridicat pe cel mai bun jucător din lume. Sigur că spatele mă durea tare. Când l-am ridicat, i-am spus: ‘La naiba, ești greu!’ Cântecul Muchachos se auzea peste tot și eu îmi mișcam umerii pentru ca el să pară că sare.

Hai să faci cunoștință cu Imperiile Animalelor. Află cum supraviețuiesc, cum trăiesc și cum conviețuiesc pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la 21:00.

Numai că mă durea foarte tare spatele. La un moment dat, nu mai suportam, nici măcar nu puteam să mă întorc. Dacă mă întorceam, ajungeam la spital.

Și el și-a dat seama pentru că m-am uitat la el, am schimbat niște priviri: ‘Totul e bine, ești campion mondial, dar mă doare spatele’. Și în acel moment s-a dat jos. Apoi a mers în genunchi”, a spus Aguero, pe Twitch, citat de TYC Sports.

Lionel Messi l-a certat pe Sergio Aguero și i-a spus să nu mai bea pentru că are probleme la inimă

Bucuria a fost atât de mare încât s-a băut foarte mult în vestiarul Argentinei, iar Aguero a mai dat un detaliu interesant. El susține că Messi i-a spus să nu mai bea atât de mult, pentru ca problemele de la inimă să nu i se agraveze.

„Am băut mult și nu mâncasem. De aceea m-a ‘lovit’ atât de tare. Eram campioni mondiali! Dacă mi se întâmpla ceva, era vorba de Qatar, totuși. La un moment dat, Leo s-a enervat și mi-a spus să mă opresc din băut.

Cum puteam să mă opresc? Eram campioni mondiali. A fost atât de bine și eram atât de fericiți, cred că și inima mea s-a simțit perfect (n.r.: referitor la problemele cardiace care l-au făcut să-și încheie cariera). Și din cauza bucuriei, alcoolul m-a ‘lovit’ dublu”, a explicat Aguero.

El susține că jucătorii i-au cerut să meargă cu ei și prin țară, la prezentarea trofeului, însă fostul atacant de la Manchester City a refuzat pentru că trebuia să stea cu sopilul său.

„Trofeul e greu, cred că are cam 6 kilograme. Eu l-am ținut 15 minute și mă durea mâna. Cel din Europa League cântărește 15 kilograme, e o nebunie. Iar cel din Champions League are 8 kilograme. Pe acela nu l-am ținut niciodată, dar iată că am ridicat Cupa Mondială deasupra capului”, a spus Aguero.

Fostul atacant argentinian a fost nevoit să se retragă din activitate din cauza problemelor cardiace. El a făcut anunțul pe 15 decembrie 2021, după ce apucase să joace doar 5 meciuri în tricoul Barcelonei.

Etichete: argentina , lionel messi , kun aguero , sergio aguero , argentina franta , cupa mondiala finala


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *