Detalii șocante cu amenințările FIFA în spatele ușilor închise: „Au venit direct cu 5 arbitri. E scandalos!” – Gazeta Sporturilor

Detalii șocante cu amenințările FIFA în spatele ușilor închise: „Au venit direct cu 5 arbitri. E scandalos!”  Gazeta Sporturilor

Головна » Detalii șocante cu amenințările FIFA în spatele ușilor închise: „Au venit direct cu 5 arbitri. E scandalos!” – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat sambata, 26 noiembrie 2022, 11:59 / Actualizat sambata, 26 noiembrie 2022 13:34

Mark Bullingham, directorul executiv al Federației Engleze de Fotbal, s-a arătat indignat de faptul că cei din conducerea FIFA nu i-au permis căpitanului naționalei Angliei, Harry Kane (29 de ani), să poarte pe braț banderola One Love, una care simbolizează drepturile comunității LGBTQ.

FIFA a anunțat că naționalele ale căror căpitani vor intra pe teren purtând pe braț banderola One Love vor fi sancționate, fotbaliștii putând primi un cartonaș galben încă din startul partidei sau o amendă.

INTERVIU „Mondial rușinos!” » Interviu cu CTP despre controversele din Qatar: „E scandalos, dezgustător!” + „Infantino vorbește ca un interlop”

Mark Bullingham: „Suntem foarte frustrați și foarte furioși”

„Era evident faptul că am fi vrut să purtăm pe braț banderola One Love. I-am anunțat pe cei de la FIFA despre asta încă din septembrie, dar și sâmbăta trecută (n.r. – cu două zile înainte de Anglia – Iran). Credeam că ajunsesem la un acord cu cei de la FIFA. Nu am primit acordul, însă am fi avut de plătit doar o amendă.

Din păcate, în ziua meciului, cu două ore înainte de fluierul de start, cei de la FIFA au venit la noi, însoțiți de 5 arbitri, și ne-au spus că oricine va purta banderola One Love va avea de suferit din punct de vedere disciplinar. Nu se refereau numai la amendă sau la suspendare, ci chiar la depunctare.

Suntem foarte frustrați și foarte furioși. Considerăm că este scandalos felul în care a fost gestionată situația. Am dorit să ne arătăm sprijinul pentru comunitatea LGBTQ și nu am putut face asta. 

Nu îi puteam pune pe jucători în situația de a fi pedepsiți. Mulți dintre ei au visat să joace la Campionatul Mondial încă de când erau mici. Dintr-odată, se puteau trezi în situația de a nu putea participa”, a declarat Mark Bullingham, potrivit cotidianului spaniol Mundo Deportivo. 

Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Spania – Germania și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Alcoolul se găsește în afara arenelor de fotbal

Citește și:

„Japonia e la fel ca noi!” » Niponul din Liga 1 explică secretele naționalei care a învins Germania: „Ăsta-i punctul nostru forte”

„Nu știe nimeni” » Ce echipă a antrenat Florin Răducioiu în secret

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *