Didier Deschamps nu renunță la preferatul său! Franța va merge în Qatar cu atacantul fără șut pe poartă la… – SPORT.RO

Didier Deschamps nu renunță la preferatul său! Franța va merge în Qatar cu atacantul fără șut pe poartă la…  SPORT.RO

Головна » Didier Deschamps nu renunță la preferatul său! Franța va merge în Qatar cu atacantul fără șut pe poartă la… – SPORT.RO

SPORT.RO

Data publicarii: Luni 07 Noiembrie 2022, 08:50

Data actualizarii: Luni 07 Noiembrie 2022, 08:51

Franța este repartizată în Grupa D la Campionatul Mondial din Qatar, din care mai fac parte Australia, Danemarca și Tunisia. Iar miercuri, 9 noiembrie, Didier Deschamps (54 ani) va anunța lotul final pentru turneul final. 

Doar că, înainte cu două zile, RMC Sport anunță că selecționerul Franței se va baza în continuare pe Olivier Giroud (36 ani) și îi va da ocazia să devină cel mai bun marcator din istoria „cocoșilor galici”. În prezent, vârful lui AC Milan are 49 de goluri, iar Thierry Henry (45 ani), 51 de reușite. 

Cu toate că traversează o perioadă excelentă la campioana Italiei, cu 9 goluri și 4 pase decisive în 18 meciuri, în toate competițiile, la precedentul Campionat Mondial, când Franța s-a impus, Giroud a bifat recordul negativ de a nu trimite șut pe poartă. 

Franța, fără Kante și Pogba la Campionatul Mondial din Qatar

Didier Deschamps (54 ani) a mai primit o veste dură. După ce a aflat că nu va putea conta pe N’Golo Kanté (31 ani) pentru Campionatul Mondial din Qatar, selecționerul Franței mai trebui să gestioneze o situație dificlă. 

L’Equipe a anunțat luni, 31 octombrie, că Didier Deschamps nu va putea conta nici pe serviciile lui Paul Pogba (29 ani). Jurnaliștii francezi susțin că în ultimele 10 zile, când Franța va publica lotul final pentru Campionatul Mondial, nu se va produce nicio minune cu accidentarea la genunchi a închizătorului, iar „cocoșii galici” vor fi nevoiți să abordeze turneul final din Qatar cu alt cuplu de mijlocași centrali față de cel din Rusia, din urmă cu 4 ani. 

Paul Pogba nu a apucat să joace pentru Juventus 

Pogba a revenit, liber de contract, după 6 ani la Juventus. În 2016 a fost transferat de Manchester United, în schimbul a 105 milioane de euro, timp în care a bifat 233 de meciuri pentru „diavolii roșii”, reușind să marcheze 39 de goluri și să ofere 51 de pase decisive. 

Francezul nu a apucat să redebuteze pentru Juventus, din cauza accidentări pe care a suferit-o în SUA, la turneul de pregătire al torinerilor. 

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *