Dueluri cu echipe de Liga 2 pentru FC Bihor. „Sunt foarte mulțumit de ce am realizat până acum” – BIHON – Bihon

Dueluri cu echipe de Liga 2 pentru FC Bihor. „Sunt foarte mulțumit de ce am realizat până acum” – BIHON  Bihon

Головна » Dueluri cu echipe de Liga 2 pentru FC Bihor. „Sunt foarte mulțumit de ce am realizat până acum” – BIHON – Bihon

Cu 31 de puncte din 15 etape, FC Bihor Oradea „iernează” pe locul 3 înaintea ultimelor 3 etape din sezonul regular programate în luna martie 2023. „Roș-albaștrii” sunte neînvinși în cele 7 jocuri disputate acasă, fiind pe locul 3 cu 19 puncte (golaveraj 15-3) iar într-un clasament al jocurilor din deplasare este pe locul 2 cu 12 puncte (17-20). FC Bihor se poate lăuda cu cel mai bun atac din Seria 10 cu 32 de goluri, 10 dintre ele marcate de golgheterul Sergiu Jurj, dar are și o defensivă destul de penetrabilă cu 23 de goluri primite.

„Ținând cont de obiectivele avute la începutul campionatului mă declar foarte mulțumit de ce am realizat până acum și îi felicit pe jucători, pe colegii din staff, pe colaboratorii cu care am lucrat. De asemenea le mulțumesc tuturor celor care ne-au fost aproape. Satisfacția noastră este că am avut prestații calitative la nivelul Ligii a III-a din punct de vedere ofensiv. Din punct de vedere defensiv am avut multe momente de nesincronizare și lipsă de concentrare, explicabile având în vedere tinerețea și lipsa de experiență a jucătorilor noștri”, ne-a declarat antrenorul principal Florin Farcaș.

La 7 puncte distanță de locul 5, Farcaș nu consideră că lupta pentru un loc de play-off este încheiată: „Mai avem trei jocuri destul de grele și trebuie să le pregătim foarte bine pentru a atinge un obiectiv pe care nu mulți l-ar fi crezut posibil la începutul campionatului, având în vedere că am pierdut cinci titulari”.

Cu tact și pricepere, antrenorul orădean a reușit să maximizeze potențialul multora dintre jucători, de multe ori a improvizat inspirat, iar munca în echipă a generat rezultatele care pot duce din nou echipa orădeană în play-off.

Principalele favorite la locurile de baraj sunt Gloria Bistrița și CSM Satu Mare, echipe cu bugete la care FC Bihor nu iși permite să viseze încă din păcate.

Pentru a se lupta cu șanse la un loc de baraj e clar că e nevoie de întăriri, în condițiile în care de pe bancă au intrat în general doar juniori. „Ne-am dori foarte mult să aducem măcar trei jucători să dăm echilibru echipei și jocului nostru, să putem pune probleme în play-off dacă vom fi acolo. Suntem destul de dezechilibrați în două-trei posturi, ceea ce ne-a pus în postura de a improviza aproape etapă de etapă și nu este normal. Sper să nu pierdem jucători pentru că avem fotbaliști care pot evolua la un nivel superior, dar orice plecare ne-ar afecta în condițiile de acum”, spune Farcaș.

Antrenorul a fixat data reunirii lotului în 10 ianuarie. Până la startul sezonului FC Bihor va disputa jocuri de pregătire în compania unor adversari de Liga 2, Liga 3 și Liga 4, toate în deplasare în localități care dispun de terenuri sintetice de dimensiuni standard pentru fotbal, cu excepția ultimei repetiții programate pe Stadionul Iuliu Bodola.

În cele trei etape rămase de jucat, FC Bihor se va duela cu CSM Satu Mare (11 martie, acasă), CSM Sighetu Marmației (18 martie, acasă) și SCM Zalău (25 martie, în deplasare).

PROGRAMUL MECIURILOR DE PREGĂTIRE

28 ianuarie cu Minaur Baia Mare (Liga 2, la Satu Mare)

4 februarie cu CSC Dumbrăvița (Liga 2, la Timișoara)

10 februarie cu Victoria Carei (Liga 3, la Satu Mare)

18 februarie „triunghiular” cu Crișul Chișineu Criș și Corvinul Hunedoara (ambele Liga 3, la Arad)

22 februarie cu CSM Deva (Liga 3, la Deva)

25 februarie cu Șoimii Lipova (Liga 3, la Arad)

4 martie cu Viitorul Arad (Liga 4, Stadionul Iuliu Bodola).

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *