Edinson Cavani a rămas obsedat de neamțul Siebert de la CM 2022 – Gazeta Sporturilor

Edinson Cavani a rămas obsedat de neamțul Siebert de la CM 2022  Gazeta Sporturilor

Головна » Edinson Cavani a rămas obsedat de neamțul Siebert de la CM 2022 – Gazeta Sporturilor

Articol de Daniel Scorpie – Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 14:13 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2023 16:39

Au trecut 40 de zile de când Uruguay era eliminată de la CM 2022, Coreea de Sud calificându-se la numărul mai mare al golurilor marcate, însă Edinson Cavani nu poate uita nici acum arbitrajul lui Daniel Siebert. 

Atacantul celest îl acuză din nou pe centralul german pentru că le-a refuzat două penaltyuri contra Ghanei (2-0) și a interzis accesul în „optimi” al formației lui Alonso. La finalul acelei partide, furios din cale afară, „Matadorul” i-a dat în drumul spre vestiare un pumn monitorului VAR, pe care l-a distrus, spre consternarea FIFA!

MERCATO Olandezul dorit de Manchester United e desființat de Wesley Sneijder: „Transferul trebuie să fie o glumă, nu poate fi adevărat”

Procedură disciplinară împotriva lui Edinson Cavani

„Dacă mă vor sancționa fiindcă am lovit displayul VAR, atunci, pentru că ne-a furat Mondialul, arbitrul trebuie arestat. Greșelile comise de el sunt unele pe care nu le poți face când dispui de Video Assistant Referee, cu toate camerele TV și cu arbitrii care compun brigada”, s-a revoltat, la Cadena Ser, vârful Valenciei, implicat diseară în semifinalele Supercupei Spaniei, cu Real Madrid. 

Comisia de Disciplină a forului mondial a deschis o procedură împotriva lui Edinson, ce riscă mai multe meciuri de suspendare plus o amendă consistentă.

Citește și: 

Olandezul dorit de Manchester United e desființat de Wesley Sneijder: „Transferul trebuie să fie o glumă, nu poate fi adevărat”

Un campion mondial al Franței îl face praf pe președintele Federației: „Îl urâm. Nici nu merită să i se pronunțe numele. Mi-e rușine!”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *