„Erou” la Cupa Mondială, a fost aproape să joace în Liga 1 în urmă cu mai mulți ani – DigiSport

„Erou” la Cupa Mondială, a fost aproape să joace în Liga 1 în urmă cu mai mulți ani  DigiSport

Головна » „Erou” la Cupa Mondială, a fost aproape să joace în Liga 1 în urmă cu mai mulți ani – DigiSport

  • La Liga: GetafeMallorca, vineri, 18:00, DGS 1

  • La Liga: Valladolid Real Madrid, vineri, 22:30, DGS 1

Yassine Bounou (31 de ani) a fost unul dintre cei mai buni jucători ai naționalei Marocului la turneul final.

Portarul naționalei Marocului a fost aproape de transferul la Ceahlăul Piatra Neamț

Africanii au terminat pe locul 4 competiția din Qatar, asta după ce au eliminat Spania sau Portugalia, însă au fost opriți în semifinale de naționala Franței.

Portarul selecționatei pregătite de Walid Regragui a fost decisiv în parcursul formației sale. Legitimat în acest moment la Sevilla, Bonnou putea să aibă însă o cu totul altă traiectorie în carieră, anunță ZCH News.

În februarie 2015, pe când era jucătorul echipei a doua a celor de la Atletico Madrid, Bounou a dat probe la Ceahlăul Piatra Neamț, pe atunci în Liga 1, și a evoluat într-un meci amical al moldovenilor, 3-0, cu un adversar dintr-un eșalon inferior din Italia.

Marocanul a venit chiar și în România cu lotul de jucători antrenați atunci de Ze Maria, dar în cele din urmă mutarea nu s-a mai perfectat. Bounou a fost dat de Atletico Madrid în cele din urmă împrumut la Real Zaragoza, iar de acolo a urmat ascensiunea sa, culminată cu transferul la Sevilla, în 2019.

Bounou, dorit de Bayern Munchen după prestația de la CM 2022

Concret, Yassine Bounou, marocanul care evoluează la FC Sevilla, este o țintă pentru Bayern Munchen în perioada de mercato ce urmează să înceapă în această iarnă.

Africanul a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai semifinalistei de la turneul final. Presa iberică anunță că Sevilla l-ar lăsa să plece, dar ar urma să solicite în schimbul său 30 de milioane de euro.

Yassine Bounou ar fi de acord cu trecerea la trupa bavareză, mai ales că în tinerețe a fost un mare fan al legendei nemților, Oliver Kahn.

Actualmente președinte al grupării care a cucerit anul trecut titlul în Bundesliga, oficialul chiar l-a recomandat pe portarul marocan și a oferit referințe foarte bune despre el.

Totul pare la momentul actual că merge în linie dreaptă iar în cel mai scurt timp vor începe negocierile

Etichete: ceahlaul piatra neamt , maroc , yasinne bounou


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *