FC Brașov – Rapid 0-1 | Andrei Ciobanu a marcat, dar giuleștenii s-au ales și cu accidentarea lui Ioniță – DigiSport

  1. FC Brașov – Rapid 0-1 | Andrei Ciobanu a marcat, dar giuleștenii s-au ales și cu accidentarea lui Ioniță  DigiSport
  2. Ce a spus Adrian Mutu despre FC Brașov  MyTex.ro
  3. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » FC Brașov – Rapid 0-1 | Andrei Ciobanu a marcat, dar giuleștenii s-au ales și cu accidentarea lui Ioniță – DigiSport

  • Media: Digi Sport Special, joi, 19:45, DGS 1

  • Liga 2: Buzău – Chiajna, vineri, 20:00, DGS 1

FC Brașov – Rapid 0-1 | Andrei Ciobanu a marcat, dar giuleștenii s-au ales și cu accidentarea lui Ioniță

”Stegarii” au avut șansa de a deschide scorul, dar Drăghia a respins spectaculos, de sub transversală, reluarea acrobatică a lui Șaim. Giuleștenii au reacționat imediat prin Vojtus, al cărui șut a trecut milimetric pe lângă bară.

Golul a fost marcat în minutul 16, de către Ciobanu, care a finalizat cu un șut de la marginea careului de 16 metri, după o frumoasă fază de atac a elevilor lui Adrian Mutu.

Dan Spătaru, unul dintre cei mai activi jucători din echipa lui Dan Alexa, și-a încercat șansa, dar nu a fost la fel de exact precum Ciobanu, și a trimis mingea peste transversală. Giuleștenii au avut și ghinion, pentru că Alex Ioniță s-a accidentat pe finalul primei reprize și a fost înlocuit.

Același Spătaru s-a mai aflat o dată în ipostaza de a egala, cu un șut pe colțul scurt, dar Drăghia a fost pe fază. Până la final nu s-a mai marcat și pentru că jocul ambelor formații nu a mai fost cursiv din cauza multiplelor schimbări efectuate de către ambii antrenori.

FC Brașov – Rapid 0-1
A marcat : A. Ciobanu 16

FC Brașov : Micu (46 Mikulic) – Burlacu (46 T. Oltean, 87 Covalciuc) , Fustar (82 Jovanovic) , Marc (82 Leonte) – Lascu (56 Mitrov), Dan Spătaru (56 Lambrinoc) , Izata (80 Negrean) , Saim (46 V. Constantin, 87 Tudor Cociș) , Dumbravă (61 Lazăr) – Angelov (61 Mbombo) , Chică-Roșă (46 De Amorim)
Antrenor: Dan Alexa

Rapid: Drăghia (63 Ungureanu) – Belu (66 Onea), Săpunaru (46 Sapunaru) , Iacob, Ștefan (46 Junior Morais) – Pănoiu, Vojtus, Ciobanu – Ioniță (45 Dima, 56 Crivac), Dugandzic (84 Badescu) , Marzouk (79 Despa)
Antrenor: Adrian Mutu

Arbitri : Marian Barbu – Claudiu Schiopeț, Andrei Pavel

Etichete: adrian mutu , amicale rapid , meciuri rapid , andrei ciobanu , brasov rapid 0-1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *