Înlocuitor pentru Cristiano Ronaldo! Manchester United, la un pas de transferul unei vedete de la CM 2022 – SPORT.RO

Înlocuitor pentru Cristiano Ronaldo! Manchester United, la un pas de transferul unei vedete de la CM 2022  SPORT.RO

Головна » Înlocuitor pentru Cristiano Ronaldo! Manchester United, la un pas de transferul unei vedete de la CM 2022 – SPORT.RO

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 23 Decembrie 2022, 20:58

Data actualizarii: Vineri 23 Decembrie 2022, 20:56

Este vorba despre Cody Gakpo (23 de ani), extrema stângă de la PSV Eindhoven și de la naționala Olandei, care a marcat trei goluri la turneul final, iar acum ar putea face pasul în Premier League.

Manchester United, aproape să îl transfere pe Cody Gakpo de la PSV

Mirror scrie că Manchester United a început deja discuțiile cu PSV Eindhoven pentru transferul lui Cody Gakpo, iar englezii sunt încrezători că mutarea se va realiza, dat fiind faptul că formația din Eredivisie ar avea probleme financiare și se vede nevoită să vândă.

Potrivit sursei citate, mutarea ar urma să se realizeze pentru o sumă ceva mai mică de 56 de milioane de euro. Jucătorul ar fi tentat să semneze cu Manchester United, astfel că singurul lucru rămas de pus la punct în prezent este acordul dintre cluburi.

„Gakpo va aduce foamea și agresivitate pe care managerul lui Manchester United, Erik ten Hag, a simțit că Ronaldo nu le mai poate oferi la vârsta de 37 de ani”, au scris britanicii.

Cody Gakpo, produs al academiei lui PSV Eindhoven, traversează un sezon excelent și la echipa de club. În primele 24 de meciuri din actuala stagiune, internaționalul olandez a marcat 13 goluri și a oferit 17 pase decisive.

  • 60 de milione de euro este cota de piață a lui Cody Gakpo, conform Transfermarkt
  • 55 de goluri și 50 de pase decisive a strâns Gakpo la PSV în 159 de meciuri

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *