Lionel Messi și Antoine Griezmann, în echipa ideală a sferturilor de finală de la Cupa… – Prosport

Lionel Messi și Antoine Griezmann, în echipa ideală a sferturilor de finală de la Cupa…  Prosport

Головна » Lionel Messi și Antoine Griezmann, în echipa ideală a sferturilor de finală de la Cupa… – Prosport

Campionatul Mondial din Qatar a ajuns în faza semifinalelor, dar echipa ideală a sferturilor de finală nu a rămas neobservată.

Și în sferturile de finală s-au înregistrat câteva surprize. Printre acestea, se numără victoria Marocului în fața Portugaliei, după ce marocanii au eliminat și Spania în runda precedentă.

După ce s-au disputat toate meciurile din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar, SofaScore a ales cel mai bun prim 11 din această fază competițională.

Lionel Messi și Antoine Griezmann, în echipa ideală a sferturilor de finală de la Cupa Mondială din Qatar! Ce note au primit cei mai buni 11 jucători

În această echipă ideală, Croația are cei mai mulți jucători, patru la număr. Urmează Maroc, cu doi jucători. Apoi, Olanda, Argentina, Portugalia și Anglia au câte un jucător în cel mai bun prim 11 al sferturilor de finală.

Echipa ideală din sferturile de finală ale Cupei Mondiale: Livakovic – Juranovic, Lovren, Yamiq, Allah – Brozovic – Saka, Fernandes, Griezmann – Messi, Weghorst

Lionel Messi a fost cel care a obținut cea mai mare notă: 9.1. Pe locul secund se clasează Dominik Livakovic, portarul Croației, cu nota 9.0.

Rezultatele din sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar:

  • Croația – Brazilia 1-1 (4-2 d.l.d.) (Petkovic 117′ / Neymar 105+1′)
  • Olanda – Argentina 2-2 (3-4 d.l.d) (Weghorst 83′, 90+11′ / Molina 35′, Messi 73′)
  • Maroc – Portugalia 1-0 (En Nesyri 42′)
  • Anglia – Franța 1-2 (Kane 54′ / Tcouameni 17′, Giroud 78′)

Programul semifinalelor Campionatului Mondial din Qatar:

  • Argentina – Croația (13 decembrie, ora 21:00)
  • Franța – Maroc (14 decembrie, ora 21:00)
Pasiunea pentru fotbal este o moștenire de familie, astfel că drumul către jurnalismul sportiv a venit natural. A intrat în presă în anul 2016, la IlfovSport. A început să scrie despre ligile inferioare și ușor-ușor a promovat la Revista IlfovSport, denumită ulterior 100% Sport. A lucrat … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *