Luis Enrique, mesaj-manifest în plin Campionat Mondial: „Ăsta e primul lucru pe care antrenorii ar trebui să î – Gazeta Sporturilor

  1. Luis Enrique, mesaj-manifest în plin Campionat Mondial: „Ăsta e primul lucru pe care antrenorii ar trebui să î  Gazeta Sporturilor
  2. Luis Enrique, atac neașteptat către selecționerii de la Mondial: „Am ajuns la un punct fără sens”…  SPORT.RO
  3. Luis Enrique își apără jucătorii de la națională: ”Se încearcă retragerea lor”  DigiSport
  4. CM 2022 | Luis Enrique și-a lăudat unul dintre convocați: „E cel mai bun pe postul său”…  SPORT.RO
  5. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Luis Enrique, mesaj-manifest în plin Campionat Mondial: „Ăsta e primul lucru pe care antrenorii ar trebui să î – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022 19:11 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2022 19:23

Luis Enrique (52 de ani) le cere antrenorilor să conștientizeze că fotbalul se joacă pentru suporteri și să abandoneze strategiile ultradefensive.

Luis Enrique este un selecționer atipic. Aflat în plină acțiune la Campionatul Mondial, el găsește timp și pentru a discuta cu fanii pe contul personal de Twitch. Iar abordarea lui nu e niciodată plictisitoare, exact ca jocul naționalei pe care o pregătește.

REGULAMENT FIFA vrea să schimbe regulamentul la Campionatul Mondial » Inovația pregătită pentru faza grupelor

În cel mai recent live, Luis Enrique a discutat despre stilul tot mai defensiv din fotbalul contemporan.

Luis Enrique, mesaj pentru selecționerii de la Campionatul Mondial: „Fotbalul e un spectacol!”

„S-a ajuns într-un punct greșit. Fotbalul este un show, un spectacol. Ăsta este primul lucru pe care antrenorii al trebui să îl învețe la cursuri. Sunt 50.000 sau 100.000 de oameni care vin pentru tine pe stadion, apoi sunt milioane de persoane care te privesc de acasă. 

E ca și când ai merge la o piesă de teatru, dar te-ai plictisi teribil. În cele din urmă, nimeni nu va mai merge la teatru. 

Am remarcat acest lucru și la Campionatul Mondial. Aici, echipele atacă doar când sunt conduse. Eu văd lucrurile diferit, cred că e un spectacol și trebuie să îi faci pe fani să se simtă bine”, a transmis Luis Enrique.

Spania este lider în grupa E de la Campionatul Mondial, cu 4 puncte obținute în primele două runde. Mâine, de la ora 21:00, joacă meciul decisiv împotriva Japoniei. O remiză este suficientă pentru calificarea matematică în „optimi”.

VIDEO. Fostul portar al Rapidului stabilit de 24 de ani în Qatar, despre controversele Mondialului: „Ce vrei? Să umbli în bikini pe stradă?”

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial:

CORESPONDENȚĂ DIN QATAR Explozie culinară pe străzile din Doha » Cât costă cele mai delicioase feluri de mâncare și dulciuri

CORESPONDENȚĂ GSP DIN DOHA Fostul portar al Rapidului stabilit de 24 de ani în Qatar, despre controversele Mondialului: „Ce vrei? Să umbli în bikini pe stradă?” +„Pe soacră-mea a luat-o ambulanța aici”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *