Marius Lăcătuș, replică tăioasă către Răzvan Zăvăleanu, pe tema proiectului de lege pentru Steaua – DigiSport

  1. Marius Lăcătuș, replică tăioasă către Răzvan Zăvăleanu, pe tema proiectului de lege pentru Steaua  DigiSport
  2. Teoria surprinzătoare a lui Florin Prunea privind legea lui Dâncu pentru Steaua: „Sută la sută de acolo vine”  Gazeta Sporturilor
  3. Marian Iancu anunță promovarea CSA Steaua în Superliga din acest sezon: „E riscul prea mare,…  Prosport
  4. Exclusiv. Preia Mihai Rotaru CSA Steaua Răspunsul patronului de la Craiova, la câteva zile după ”legea Dâncu”, e dur și direct. Video  Fanatik.ro
  5. Tică Dănilescu analizează modificarea Legii Sportului: „Cred că abia din campionatul viitor va putea CSA Steau  Gazeta Sporturilor
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Marius Lăcătuș, replică tăioasă către Răzvan Zăvăleanu, pe tema proiectului de lege pentru Steaua – DigiSport

  • SuperLiga: FC Argeș – Chindia, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB – Farul, luni, 20:30, DGS 1

Marius Lăcătuș trimite „săgeți” către Dinamo: „Am văzut cum e cu investițiile private”

Dacă proiectul de lege va fi adoptat în Parlament, Legea Sportului va fi modificată astfel încât cluburile de drept public să aibă posibilitatea de a evolua în ligile profesioniste.

Deși în proiectul de lege nu este menționat clubul Steaua, principalul beneficiar al modificării este această echipă departamentală, finanțată de către o instituție a administrației publice centrale (MApN).

  • FRF a anunțat că Steaua poate promova în prima ligă dacă Legea Sportului va fi schimbată până la finalul actualei stagiuni.

În direct la Digi Sport, administratorul judiciar de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a criticat acest demers și a vorbit despre o lege „cu dedicație” pentru Steaua.

În replică, Marius Lăcătuș (59 de ani) l-a „înțepat” pe Răzvan Zăvăleanu în privința modului în care a fost gestionată situația financiară de la Dinamo, club aflat în insolvență din 2021.

„Am văzut cum e cu investițiile astea private. Dinamo, în insolvență, să joace în Liga 1 e foarte frumos (n.r. – pe un ton ironic). Joci în Liga 1, dar nu plătești jucătorii, angajații. Și după aceea vii și vorbești despre alt club!

Haideți să fim sinceri! Banii de la primării către anumite echipe tot de la bugetul de stat vin. Vin de la bugetul de stat anumite sume în funcție de cine e primar. Dacă e de la PSD primește mai mult, dacă e de la USR primește mai puțin.

Toți sunt curați ca lacrima, numai Steaua încearcă să intre cu bocancii în Liga 1. Hai să fim serioși!”, a spus Marius Lăcătuș, la emisiunea Fotbal Club.

VIDEO Răzvan Zăvăleanu și Marius Lăcătuș, contre în direct pe tema proiectului de lege pentru Steaua

Răzvan Zăvăleanu, revoltat în legătură cu proiectul de lege pentru Steaua: „E făcut cu dedicație”

„Nu mi se pare deloc în regulă ce se întâmplă. Trebuie să ne raportăm din perspectivă legală, regulamentară și morală. Nicăieri nu arată bine o promovare a unei astfel de propuneri legislative.

Se pare sau chiar este cu dedicație această propunere legislativă? Mi se pare că nu s-a ascuns nimeni, s-a spus cu subiect și predicat că această modificare este făcută cu dedicație.

Aici avem prima problemă, e un principiu de drept potrivit căruia interesul public este singurul motiv pentru a promova o inițiativă legislativă, nu un interes de grup, personal.

Cred că banii statului trebuie investiți în infrastructură. Trebuie să urmăm un model economic al unei piețe libere, în care lăsăm actorii privați să investească.

Eu vorbesc despre un principiu. În momentul în care o să se deschidă o Cutie a Pandorei, fiecare primărie va putea să aibă în orice fel de ligă. Ucidem inițiativa privată! Problema nu se îndreaptă numai către Steaua”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la emisiunea Fotbal Club.

Etichete: steaua , csa steaua , dinamo , marius lacatus , razvan zavaleanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: m.digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *