Motivul real pentru care Kevin de Bruyne și Thibaut Courtois nu-și mai vorbesc de 9 ani – DigiSport

  1. Motivul real pentru care Kevin de Bruyne și Thibaut Courtois nu-și mai vorbesc de 9 ani  DigiSport
  2. Courtois și Hazard, discursuri tranșante la conferință după zvonurile că vestiarul Belgiei e dezbinat: „Dac…  SPORT.RO
  3. Courtois, avertisment pentru coechipieri: Cine dă informații din vestiar, pleacă de la naționala Belgiei  Hotnews
  4. Thibaut Courtois și Eden Hazard au luat atitudine! Care e situația din vestiarul Belgiei  DigiSport
  5. Thibaut Courtois și Eden Hazard au lămurit situația din lotul naționalei Belgiei: „Sunt răspândite prea…  Prosport
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Motivul real pentru care Kevin de Bruyne și Thibaut Courtois nu-și mai vorbesc de 9 ani – DigiSport

  • Liga 1: HermannstadtCFR Cluj, miercuri, 19:00, DGS 1

  • Liga 1: BotoșaniFCSB, joi, 19:00, DGS 1

Caroline Lijnen, motivul real pentru care Kevin de Bruyne și Thibaut Courtois nu-și mai vorbesc

Galerie Foto

Publicația belgiană RTL Sport anunță că, după meciul Belgia – Maroc 0-2, a avut loc o altercație în vestiar între Kevin De Bruyne (31 de ani), Jan Vertonghen (35 de ani) și Eden Hazard.

Dincolo de aceste discuții, în vestiarul belgienilor mai sunt doi jucători care nu-și vorbesc deloc, De Bruyne și Courtois, dar acolo e vorba despre un conflict mai vechi, de acum 9 ani.

Motivul real pentru care cei doi fotbaliști, buni prieteni în trecut, nici nu se mai salută în prezent este cauzat de o femeie, Caroline Lijnen

Vânătorii de mașini de colecție au o emisiune în care iși etalează cele mai de preț descoperiri . Urmărește pe Digi Life și Digi Online, azi de la ora 20:00.

Ce s-a întâmplat de fapt? În 2012, Caroline, care pe atunci era prietena lui Kevin, a călătorit la Madrid, alături de niște prieteni, în timp ce fotbalistul a rămas la Chelsea, unde era legitimat la acea vreme. Acolo, în capitala Spaniei, Caroline l-a cunoscut pe Courtois, pe atunci la Ateltico Madrid, și între cei doi a fost o aventură.

Caroline Lijnen: ”Kevin m-a înșelat!”

Ulterior, Kevin a aflat despre infidelitatea prietenei sale și a fost extrem de afectat mai ales că Thibaut era prieten cu el și coechipier în naționala Belgiei. 

Dezamăgit de trădarea lui Courtois, De Bruyne a sistat orice comunicare cu portarul și de atunci cei doi se evită constant.

După o vreme, Carolina a povestit tot ce s-a petrecut la Madrid, dar și cum a ajuns să-l înșele pe De Bruyne. Carolina a dezvăluit, pentru Story Magazin, în 2014, că a decis să-și înșele iubitul după ce l-a prins pe Kevin cu cea mai bună prietenă a ei.

”Kevin m-a înșelat! Nu am spus nimic, luni de zile, pentru că părinții lui Kevin m-au amenințat că vor lua măsuri în justiție dacă-mi voi spune povestea. Am fost ținută sub o presiune fantastică”, a spus, la acea vreme, Carolina. 

Apoi, ea a explicat și cum a avut curaj ca să-și descarce sufletul. ”Am respectat tot ce mi s-a cerut, dar Kevin, în cartea sa ’Keep it Simple’, a scris un pasaj despre aventura mea cu Thibaut. Așa că am decis să nu mai tac.

În vara lui 2012, Kevin mi-a spus că a avut o aventură cu cea mai bună prietenă a mea. I-am dat de ales: ori eu, ori ea. Eram gata să-i mai dau o șansă, dar relația noastră nu a mai fost deloc la fel după aceea.

M-am dus apoi la Madrid – Kevin credea că o astfel de călătorie este o idee bună -, iar acolo s-a întâmplat ceva ce nu trebuia să se petreacă niciodată.

Accept asta, dar eu și Kevin nu mai eram în aceeași relație, plus că am găsit mângâiere în brațele lui Thibaut. În acea seară, Thibaut mi-a oferit ceea ce nu am primit în trei ani de relație cu Kevin.

Cu Thibaut puteam vorbi despre orice, plus că mi-a pregătit și o masă delicioasă. Kevin nu a făcut niciodată asta pentru mine”, a mai spus Lijnen la acea vreme.

Etichete: thibaut courtois , kevin de bruyne , caroline lijnen


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *