„Nota de plată” pentru Salt Bae nu va putea fi achitată cu bani. Ultimele detalii din ancheta demarată de FIFA – DigiSport

  1. „Nota de plată” pentru Salt Bae nu va putea fi achitată cu bani. Ultimele detalii din ancheta demarată de FIFA  DigiSport
  2. Bucătarul Salt Bae, anchetat de FIFA, clip viral alături de Mbappe: „O plăcere să fiu alături de omul meu”  Gazeta Sporturilor
  3. Cazul lui Salt Bae la finala Cupei Mondiale. Ce riscă bucătarul turc după ce a intrat pe teren  Eurosport RO
  4. Salt Bae ”lovește” din nou! Clipul în care apare alături de Mbappe a devenit viral  DigiSport
  5. FIFA, măsuri dure împotriva lui Salt Bae după ce a intrat pe teren la finala…  Prosport
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » „Nota de plată” pentru Salt Bae nu va putea fi achitată cu bani. Ultimele detalii din ancheta demarată de FIFA – DigiSport

  • FOTBAL: Chelsea – Bournemouth, marți, 19:30, DGS 1

  • FOTBAL: Manchester United – Nottingham Forest, marți, 22:00, DGS 1

FIFA anchetează cazul „Salt Bae”. Nusret Gokce riscă să fie interzis la toate competițiile organizate de forul mondial

Galerie Foto

Nusret Gokce, cunoscut şi ca Salt Bae, proprietarul unui lanţ de restaurante de lux, s-a fotografiat pe teren alături de Lionel Messi, Angel Di Maria şi alţi campioni mondiali după victoria Argentinei în faţa Franţei (2-2, 3-3, 4-2 d.l.d.).

Imaginile l-au prezentat chiar cu trofeul în braţe, care în principiu nu poate fi atins decât campionii mondiali, responsabilii FIFA sau şefii de stat. În alte imagini, turcul a putut fi văzut încercând să-l prindă de braţ pe Messi, vizibil iritat, sau să muşte medalia unui jucător.

„După ce a studiat cazul, FIFA este pe cale să stabilească în ce manieră anumiţi oameni au avut acces fără permisiune pe teren după ceremonia de închidere de pe stadionul Lusail pe 18 decembrie. Măsurile vor fi luate în plan intern”, a anunțat FIFA.

În comunicatul emis, FIFA sugerează clar că Nusret Gokce nu a avut permisiunea de a participa la festivitate și că el a pătruns, pur și simplu, cu forța pe suprafața de joc.

Pe lângă faptul că a intrat pe teren după finala Cupei Mondiale 2022 fără să aibă acces, Salt Bae nu a fost împiedicat nici de forțele de ordine să-și facă „de cap” printre vedete. El i-a agasat pe fotbaliștii Argentinei, de care a tras la propriu, pentru a-și face poze cu ei sau cu trofeul Cupei Mondiale.

În acest moment, Salt Bae riscă o gamă largă de sancțiuni, iar cea mai importantă este interdicția la toate competițiile organizate de FIFA. MLS nu a stat deloc pe gânduri și Nusret Gokce a fost deja interzis la finala US Open Cup din 2023.

În acest moment, este așteptat verdictul după ancheta lansată de FIFA în cazul „Salt Bae”.

Salt Bae (39 ani) deţine un lanţ de restaurante inclusiv în Beverly Hills, la Londra şi în Qatar. Una din pasiunile sale este să se fotografieze cu staruri, între care fotbalişti.

Salt Bae nu e la prima „abatere”! Ce s-a întâmplat când a reușit să ajungă la Cristiano Ronaldo

Galerie Foto

Nusret Gokce (39 de ani), celebrul bucătar cunoscut în toată lumea drept „Salt Bae”, l-a agasat pe Lionel Messi (35 de ani) la sărbătoarea de la finalul Cupei Mondiale din Qatar. 

Turcul l-a tras de mână de mai multe ori pe Messi, în încercarea de a face o fotografie cu el. În primă fază, argentinianul l-a ignorat, iar apoi i-a aruncat mai multe priviri pătrunzătoare, însă bucătarul nu s-a oprit și a continuat să îl agaseze. 

Imaginile au făcut înconjurul lumii, astfel că presa americană a amintit de un episod similar cu „Salt Bae” în prim-plan, petrecut în urmă cu patru ani. 

În 2018, după ce Real Madrid a învins-o pe Liverpool în finala Champions League, scor 3-1, bucătarul a reușit să ajungă în zona vestiarului echipei care deține trofeul și în prezent. 

Gokce a reușit să se pozeze cu mai mulți jucători ai lui Real Madrid, printre care și Cristiano Ronaldo, care a reacționat total diferit față de Messi, așa cum arată imaginile din galeria foto de mai sus. 

Etichete: franta , argentina , cupa mondiala 2022 , salt bae , nusret gokce


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *