O fană din Argentina nu mai poate pleca din Qatar, după Campionatul Mondial: „Asta aștept acum” – Gazeta Sporturilor

O fană din Argentina nu mai poate pleca din Qatar, după Campionatul Mondial: „Asta aștept acum”  Gazeta Sporturilor

Головна » O fană din Argentina nu mai poate pleca din Qatar, după Campionatul Mondial: „Asta aștept acum” – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat miercuri, 04 ianuarie 2023, 09:49 / Actualizat miercuri, 04 ianuarie 2023 13:25

Melisa Contreras a fost printre miile de fani argentinieni care au fost prezenți la Campionatul Mondial. Dar acum nu mai poate pleca din Doha.

În vârstă de 33 de ani, aceasta se află în Doha din 14 noiembrie și de atunci are probleme. 

Dansatoare de profesie, Melisa spune că trăiește în condiții complicate, așteptând să facă rost de bani pentru a reveni în Italia, acolo unde dorește să se stabilească.

O fană a Argentinei a rămas în Doha după Campionatul Mondial 

„Prima dată am fost în Italia. Am căutat un certificat de naștere al unei străbunici, dar nu l-am găsit”, spune Melisa, care ulterior nu s-a întors în Buenos Aires. „Am fost în Franța, Grecia, Spania, Germania, Turcia și Țările de Jos. Am dormit în casele unor cunoștințe și mâncam puțin”, a adăugat Melisa.

 Aceasta a povestit cum a ajuns în Qatar, chiar înainte de startul Campionatului Mondial. 

„Cum să nu profit de oportunitatea de a merge în Doha? Era ultimul Mondial al lui Messi. Am fost unul dintre primii argentinieni care a ajuns în Qatar. Am primit viza pe 14 noiembrie și tot atunci am luat avionul. În Franța și Italia am lucrat pe străzi. 

Plănuiam să fac asta și în Doha, dar în Turcia mi-au furat valiza în care avem totul. Am rămas fără cele necesare pentru a dansa. Un prieten mi-a dat un bilet pentru Argentina – Mexic. Ulterior, cineva mi-a vândut un bilet pentru Argentina – Polonia”

După finală, Melisa a fost anunțată că trebuie să se mute. 

„Nu avem unde să mai dorm. Un fan m-a văzut plângând și mi-a oferit adăpost pentru câteva zile. 

Acum aștept să scadă prețurile pentru a putea să mă întorc în Italia și să termin cu actele pentru a obține cetățenia. Îmi e dor de Buenos Aires, dar nu îmi convine să mă întorc acolo”, a adăugat Melisa. 

Citește și:

Lionel Messi, acord verbal pentru noul contract: „Planul e clar”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *