Perez a postat un mesaj care putea „arunca în aer” garajul Red Bull! Mexicanul l-a șters imediat – Eurosport RO

  1. Perez a postat un mesaj care putea „arunca în aer” garajul Red Bull! Mexicanul l-a șters imediat  Eurosport RO
  2. Max Verstappen și Sergio Perez, față în față: „Te temi că va fi principalul tău rival la titlul din Formula 1?  Gazeta Sporturilor
  3. Max Verstappen, taxat de Nico Rosberg pentru atitudinea avută după Marele Premiu al Arabiei Saudite  Eurosport RO
  4. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Perez a postat un mesaj care putea „arunca în aer” garajul Red Bull! Mexicanul l-a șters imediat – Eurosport RO
Sergio Perez a obținut a 5-a victorie a carierei în Formula 1, impunându-se clar în Marele Premiu al Arabiei Saudite. Mexicanul a plecat din pole-position și chiar dacă a fost devansat de Alonso la start, a recuperat repede prima poziție și nu a mai cedat-o până la finish.

Ierarhia din cadrul echipei Red Bull e clară, Verstappen fiind pilotul numărul unu, dar succesul de la Jeddah și faptul că poate fi la fel de rapid îl face pe Sergio Perez să-și dorească mai mult, de ce nu chiar titlul mondial. De altfel, mexicanul și-a exprimat public acest obiectiv, dar numai pentru scurtă vreme.

Perez a ținut să împărtășească cu fanii săi entuziasmul victoriei de la Jeddah și a postat un mesaj pe contul personal de Twitter, care s-a terminat cu intenția sa clară din acest sezon, acela de a deveni campion în Formula 1.

Formula 1Red Bull i-a „închis ușa” lui Lewis Hamilton! De ce britanicul nu va putea fi coleg cu VerstappenACUM 21 ORE

„A fost mai greu decât credeam, dar în cele din urmă sunt fericit să obțin a cincea victorie în F1. Sunt foarte mulțumit de rezultatul echipei. Vom continua să împingem foarte tare. Vreau să fiu campion.”, a scris mexicanul pe Twitter.

Conform Daily Mail, la scurt timp, postarea a fost ștearsă, iar mesajul înlocuit cu unul identic, dar fără ultima parte: „A fost mai greu decât credeam, dar în cele din urmă sunt fericit să obțin a cincea victorie în F1. Sunt foarte multumit de rezultatul echipei. Vom continua să împingem foarte tare”.

Perez și Verstappen, dialog tensionat după cursa de la Jeddah

După două etape scurse din acest sezon, Max Verstappen este lider în clasamentul piloților, având un punct peste Sergio Perez. Diferența a fost făcută de punctul luat de olandez pentru cel mai rapid tur la Jeddah. La finalul cursei, cei doi piloți Red Bull au avut un dialog care reflectă clar tensiunea din cadrul echipei, mexicanul arătându-se uimit că Verstappen a făcut cel mai rapid tur, în condițiile în care i s-a transmis să țină un anumit ritm.

În plus, Perez a lansat un avertisment pentru șefii echipei, spunând că ambii piloți trebuie să primească aceleași informații. Mexicanul a sugerat astfel că și el ar fi putut forța în ultimul tur pentru a lua punctul, dar s-a supus ordinelor de a merge într-un ritm ceva mai lent, pentru a nu risca aparția unei probleme la monopost, care să pună în pericol victoria. Lui Verstappen i s-a transmis același lucru, dar olandezul a răspuns că pentru el este important și acel punct și a mers la maxim în ultimul tur.

Chiar dacă Red Bull pare într-o ligă proprie în acest sezon, șefii echipei au de gestionat o situație foarte complicată. Nicio echipă nu-și dorește „război” între cei doi piloți, dar dacă ambițiile lui Perez vor fi de a lupta pentru titlul mondial și nu doar de a-l ajuta pe Verstappen să obțină acest lucru, atunci lucrurile se vor complica cu siguranță pentru team-ul austriac. Verstappen nu a exclus această variantă și a spus că este gata să lupte cu Perez dacă va fi cazul, iar cel mai bun să câștige, dar a subliniat că în acest context mașinile ar trebui să se comporte la fel, ori în cazul său au fost probleme reale, mai ales la Jeddah.

Etapa a 3-a din Campionatul Mondial de Formula 1 va avea loc peste două săptămâni, în Australia, pe Albert Park Circuit din Melbourne.

GP Arabia SaudităMax Verstappen, taxat de Nico Rosberg pentru atitudinea avută după Marele Premiu al Arabiei Saudite22/03/2023 LA 15:24GP Arabia SaudităRussell s-a pozat cu trofeul pentru locul 3 la Jeddah!Reacția lui Alonso după ce a revenit pe podium20/03/2023 LA 21:39

Source: eurosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *