Petrolul cere 1,5 milioane de euro pentru fotbalistul propus la FCSB: ”Au mai sunat anumiți agenți” – DigiSport

  1. Petrolul cere 1,5 milioane de euro pentru fotbalistul propus la FCSB: ”Au mai sunat anumiți agenți”  DigiSport
  2. Sumă uriașă cerută pentru jucătorul propus în direct la FCSB: „Ca să știți de unde plecăm”…  SPORT.RO
  3. Suma ireală pe care o vor pentru transferul fotbalistului propus la FCSB: „1.5 milioane de…  Prosport
  4. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Petrolul cere 1,5 milioane de euro pentru fotbalistul propus la FCSB: ”Au mai sunat anumiți agenți” – DigiSport

  • EURO 2022: Macedonia de Nord – Romania, miercuri, 19:00, DGS 1

  • Cupa României: Rapid – Farul, miercuri, 21:00, DGS 1

Mai ales că formația antrenată momentan de Mihai Pintilii pare să aibă mari problemele în centrul defensivei. Joyskim Dawa este ezitant, Joonas Tamm are probleme la duelurile în viteză, Denis Haruț și Rachid Bouhenna au dezamăgit mai mereu când a fost nevoie de ei, iar Iulian Cristea este în continuare accidentat.

  • 450.000 de euro este cota de piață a lui Huja, conform transfermarkt.de.

Petrolul cere 1,5 milioane de euro pentru Marian Huja

Directorul sportiv al celor de la Petrolul Ploiești, Claudiu Tudor, a recunoscut că există un interes pentru doi dintre jucătorii echipei, Marian Huja și Bart Meijers, dar nicio ofertă oficială de luat în considerare.

Legat de ”sugestia” lui Ionuț Rada către FCSB, cu privire la Marian Huja, oficialul ”Lupilor Galbeni” a declarat că, dacă ar fi cazul unei discuții, prețul de pornire al jucătorului ar fi 1,5 milioane de euro.

Evoluțiile lui Bart Meijers și Huja sunt în creștere, joacă din ce în ce mai bine. Oferte nu avem, dar discuții mai auzi, agenți care întreabă cât costă. De FCSB chiar nu am auzit, dar au mai sunat anumiți agenți pentru că îl întreabă X. Huja e 1,5 milioane, ca să știm de unde plecăm.

Știai că există pești care sar până la crengile copacilor? Află toate ciudățeniile din Brazilia neîmblânzită pe Digi Animal World și Digi Online, de la 19:25!

Credeți că noi de nebuni l-am ajutat, l-am forțat în anumite meciuri? Marian e un tip tânăr, a greșit, probabil va mai greși. Anul trecut a avut câteva meciuri la Liga 2 în care a făcut niște greșeli foarte mari. Îmi aduc aminte meciul cu Buzăul, când a călcat pe ea.

Aproape că nu mai greșește acum. Noi am văzut chestia asta în el, altfel nu mai mergeam pe mâna lui. Stau zi de zi cu el, se pregătește exemplar, este unul dintre exemplele noastre în vestiar. La antrenament e primul, indiferent că a jucat ieri 90 de minute”, a declarat Claudiu Tudor, pentru Ploiești TV.

Marian Huja, crescut la Belenenses

Marian Huja este un fotbalist român născut și crescut în Portugalia. A evoluat pentru echipele de juniori ale celor de la AC Cacem (2007-2010) și Belenenses (2012-2016), iar în 2016 s-a transferat la Watford.

După doi ani și jumătate, a lăsat Anglia pentru Danemarca, unde a semnat cu HB Koge. În 2020, a ajuns la Petrolul și a devenit om de bază pentru ploieșteni.

Etichete: ionut rada , claudiu tudor , marian huja


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *