Qatar 2022, ziua de sâmbătă cu marele meci Argentina-Mexic | Jurnal de Super Mondial cu… – Prosport

Qatar 2022, ziua de sâmbătă cu marele meci Argentina-Mexic | Jurnal de Super Mondial cu…  Prosport

Головна » Qatar 2022, ziua de sâmbătă cu marele meci Argentina-Mexic | Jurnal de Super Mondial cu… – Prosport

Carmen Mandiș și Daniel Nazare discută despre Cupa Mondială de fotbal și analizează ziua de sâmbătă a turneului final din Qatar.

Este al șaptelea episod al proiectului Jurnal de Super Mondial, care tratează partidele turneului final Qatar 2022.

Ziua de sâmbătă are programate patru partide. Carmen Mandiș și Daniel Nazare analizează fiecare din cele patru meciuri: echipe probabile, accidentări, abordări ale selecționerilor și tradiția fiecărei națiuni la acest turneu final.

Qatar 2022, ziua de sâmbătă cu marele meci Argentina-Mexic | Jurnal de Super Mondial cu Carmen Mandiș și Daniel Nazare | VIDEO

Care sunt cele patru meciuri de azi?

Tunisia – Australia, ora 12:00 (Grupa D)

Tunisia nu a trecut până acum de faza grupelor la cele cinci participări anterioare la Cupa Mondială.

Aissa Laidouni este curtat de o formație din Ligue 1 care ar fi dispusă să ofere 10 milioane de euro în schimbul jucătorului tunisian, legitimat la Ferencvaros Budapesta. Fotbalistul a fost vândut de FC Voluntari în august 2020 la Ferencvaros contra a 600.000 de euro, iar ilfovenii pot recupera 15 la sută dintr-un viitor transfer, a scris în exclusivitate Prosport. Asta ar însemna că trupa lui Liviu Ciobotariu ar încasa 1,5 milioane de euro în cazul unui transfer.

Polonia – Arabia Saudită, ora 15:00 (Grupa C)

Robert Lewandowski rămâne principalul executat de penalty-uri al echipei sale, a anunţat vineri selecţionerul Czeslaw Michniewicz, în ciuda faptului ca „Lewy” a ratat o lovitură de la 11 metri în partida cu Mexic (0-0), din Grupa C a Cupei Mondiale din Qatar.

„Robert este numărul unu al nostru. Ca atacant, va rămâne la latitudinea sa dacă vrea să execute penalty-ul sau dacă lasă mingea altcuiva. Se simte pregătit să marcheze pentru Polonia”, a declarat Michniewicz cu ocazia unei conferinţe de presă.

Împotriva Mexicului, Lewandowski şi-a văzut penalty-ul respins de portarul mexican Guillermo Ochoa, care dispută în Qatar, la 37 de ani, cea de-a cincea sa Cupă Mondială.

Franța – Danemarca, ora 18:00 (Grupa D)

Danemarca a învins de două ori Franţa în acest an, în cadrul Ligii Naţiunilor, iar Deschamps speră ca Les Bleus să „inverseze acest trend” la competiţia din Qatar.

„Am spus de multe ori că Danemarca a fost subevaluată faţă de valoarea sa reală. Ne-a făcut multe probleme, aşa că va trebui să ne asigurăm că inversăm trendul, ca să nu mai vorbim de răzbunare sau de orice altceva. Este o echipă care are întotdeauna capacitatea de a schimba sistemele, ceea ce poate duce la diferite dificultăţi”, a declarat Deschamps vineri în cursul unei conferinţe de presă.

Internaţionalul francez Lucas Hernandez a fost operat cu succes după accidentarea gravă la genunchi pe care a suferit-o marţi în meciul de debut al Franţei la Cupa Mondială

Argentina – Mexic, ora 21:00 (Grupa C)

Arbitrul român Istvan Kovacs a fost delegat ca al patrulea oficial. Meciul Argentina – Mexic, care se va disputa pe Lusail Stadium din Al Daayen, sâmbătă, de la ora 21:00, va fi arbitrat de italianul Daniele Orsato, iar arbitri asistenţi au fost nominalizaţi Ciro Carbone şi Alessandro Giallantini.

„Messi este bine şi mai mult decât oricând avem nevoie de toată lumea, de el şi de colegii săi. La nivel fizic este bine şi la nivel psihologic este bine. Nu este nicio problemă”, a subliniat antrenorul care a respins ideea că jucătorii sunt neliniştiţi.

„Totul depinde de noi în continuare. Oamenii, fanii, ştiu ce a oferit de-a lungul timpului echipa Argentinei şi ce va oferi. Avem un joc important şi ştim asta. Din fericire, depinde de noi. O să lăsăm orice altceva la o parte şi trebuie să avem încredere în noi pentru că un eşec, chiar şi la început de drum, nu poate păta drumul pe care l-am parcurs”, a adăugat Scaloni, care a recunoscut că vor fi schimbări în 11-le care va începe contra Mexicului.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *