Rapid – CS Universitatea Craiova 2-2 » Foștii selecționeri au dat-o la pace în derby-ul etapei 18 din Liga 1 – Gazeta Sporturilor

Rapid – CS Universitatea Craiova 2-2 » Foștii selecționeri au dat-o la pace în derby-ul etapei 18 din Liga 1  Gazeta Sporturilor

Головна » Rapid – CS Universitatea Craiova 2-2 » Foștii selecționeri au dat-o la pace în derby-ul etapei 18 din Liga 1 – Gazeta Sporturilor

Rapid și CSU Craiova au încheiat la egalitate derby-ul etapei 18 din Liga 1, scor 2-2. Meciul a reprezentat și un duel între Adrian Mutu, fost selecționer la U21, și Mirel Rădoi, ex-selecționer la prima reprezentativă.

Programul complet și rezultatele din Liga 1

Cu peste 12.000 de oameni în tribune, meciul din Giulești a avut un ritm extraordinar la început. Oltenii au lovit primii, prin Alexandru Crețu în minutul 5, după o combinație Bancu – Rivaldinho – Crețu care a făcut KO apărarea Rapidului.

Oltenii au dus scorul la 2-0 în minutul 19, gol Baiaram din pasa aceluiași Rivaldinho, apoi au făcut pasul în spate. Iar decizia i-a costat, întrucât Alexandru Albu a redus din diferență în minutul 24, cu un șut din interiorul careului, după o pasă venită cu capul de la Cristian Săpunaru.

Până la finalul primei părți și în startul reprizei secunde, Rapid nu a mai amenințat serios poarta lui Arlauskis. Au fost câteva încercări timide ale lui Marko Dugandzic și Andrei Ciobanu, dar portarul lituanian nu a avut mari bătăi de cap.

2-2 între Rapid și Universitatea Craiova, iar CFR Cluj poate urca pe 2 în Liga 1

Egalarea a venit în minutul 72, pe fondul unui joc extrem de fragmentat. Dugandzic, servit pe 6 metri de Ioniță II, nu a iertat. Aceiași jucători, Ioniță II și Dugandzic, l-au testat pe Arlauskis în minutul 83, dar lituanianul a intervenit salvator de fiecare dată. Și Ciobanu a fost aproape să înscrie golul izbăvitor, dar a ratat de puțin ținta.

S-a terminat 2-2, iar Rapid a ratat șansa de a se apropia de liderul Farul. Giuleștenii rămân pe 2 momentan, cu 33 de puncte, dar vor fi depășiți până la finalul rundei de CFR Cluj, dacă ardelenii înving la Mioveni duminică.

CSU Craiova este pe 4, cu 31 de puncte.

FINAL » Rapid – CS Universitatea Craiova 2-2

Rapid – CS Universitatea Craiova, echipe de start:

RAPID: Moldovan – Onea, Săpunaru, D. Grigore, F. Ștefan – Kait, Albu, Pănoiu – Sefer, Dugandzic, Ioniță
REZERVE: Drăghia, Belu, Iacob, Ignat, Ciobanu, Luckassen, Vojtus, Marzouk, Despa
ABSENȚI: Costache, Papeau, Emmers, Crepulja, Mățan (accidentați), Morais (suspendat)
ANTRENOR: Adrian Mutu

CSU CRAIOVA: Arlauskis – Papp, Mitrea, Screciu – Vătăjelu, Crețu, Căpățînă, Nistor, Bancu – Rivaldinho, Baiaram
REZERVE: Lazar, Martic, Găman, Mateiu, Cîmpanu, Benga, Danciu, Florescu
ABSENȚI: Koljic, R. Silva (accidentați), Ivan, Vînă, Hanca, Markovic (neincluși în lot)
ANTRENOR: Mirel Rădoi

Stadion: Rapid Giuleşti (Bucureşti)
Arbitru: Cojocaru Adrian Viorel (Galaţi) / A1: Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti), A2: Badea Marius (Râmnicu Vâlcea) / Arbitru VAR: Dima Iulian (Bucureşti), Arbitru AVAR: Orbuleţ Mircea (Bucureşti)

VIDEO: Atmosferă superbă la Rapid – Universitatea Craiova

Suporterii olteni au aprins torțe în gară: „Vin leii!”

Veniți cu trenul de la Craiova, o parte a fanilor care au încurajat Universitatea pe Giulești au aprins torțe chiar pe peron și au scandat încurajări pentru echipa favorită: „Vin leii!”, au scris administratorii paginii de Facebook.

Mai multe știri din Liga 1:

Incredibil: Dan Petrescu are 5 titluri la CFR, dar abia astăzi a obținut prima victorie în Cupă! DUMBRĂVIȚA – CFR CLUJ 0-5 Incredibil: Dan Petrescu are 5 titluri la CFR, dar abia astăzi a obținut prima victorie în Cupă! Contractul lui Andrea Compagno e unicat! Gigi Becali a acceptat clauze șocante fcsb Contractul lui Andrea Compagno e unicat! Gigi Becali a acceptat clauze șocante

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *