S-a aflat motivul pentru care Lewis Hamilton nu renunță la Formula 1! „Am lăsat prostiile… – Prosport

S-a aflat motivul pentru care Lewis Hamilton nu renunță la Formula 1! „Am lăsat prostiile…  Prosport

Головна » S-a aflat motivul pentru care Lewis Hamilton nu renunță la Formula 1! „Am lăsat prostiile… – Prosport

Lewis Hamilton (37 de ani) este deja al doilea cel mai în vârstă pilot din Marele Circ – singurul mai mare fiind Fernando Alonso (41 de ani).

Britanicul susține că motivul pentru care continuă să conducă este că iubește sportul ca în prima zi și se asigură că un an fără succese nu i-a schimbat felul de a fi.

Hamilton a debutat în Formula 1 în 2007, 16 sezoane și șapte titluri mondiale, pilotul Mercedes are in plan să continue în Formula 1 – deși contractul său cu Mercedes se încheie în decembrie 2023.

S-a aflat motivul pentru care Lewis Hamilton nu renunță la Formula 1! „Am lăsat prostiile în urmă și acum iau lucrurile bune mergând înainte”

Întrebat care sunt motivele pentru a continua să concureze, britanicul susține că dragostea lui pentru Formula 1 este cheia.

„Este o întrebare pe care probabil mi-o tot adresez”, a recunoscut campionul britanic în declarații publicate de Speedcafe.

„Poate pentru că Alonso și Vettel sunt încă aici, dar acum îl vom pierde pe Sebastian”, a spus amuzat el.

„Nu știu, cred că încă iubesc ceea ce fac, încă îmi place provocarea în fiecare an, încercând să evaluez la final unde ai fost, ce ai învățat, lăsând prostiile în urmă și apoi luând lucrurile bune și mergând înainte”, a comentat multiplul campion mondial.

În plus, Hamilton asigură că încă mai găsește provocări care îl motivează să continue și să încerce să se perfecționeze.

„Cum poți evolua pentru a fi din ce în ce mai bun? Cum poți fi mai sănătos? Cum poți să-ți extinzi mintea, corpul și spiritul pentru a fi complet concentrat să faci asta tot timpul?”, se întreabă Hamilton.

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *