Și-au ieșit din minți în direct la TV! Dialog aprins în studio: „Probabil tu te-ai… – Prosport

Și-au ieșit din minți în direct la TV! Dialog aprins în studio: „Probabil tu te-ai…  Prosport

Головна » Și-au ieșit din minți în direct la TV! Dialog aprins în studio: „Probabil tu te-ai… – Prosport

A mai rămas o singură etapă de disputa în faza grupelor de la Campionatul Mondial din Qatar, însă meciurile jucate de pe 20 noiembrie până în prezent nu au fost pe placul tuturor.

Chiar dacă până în prezent au fost meciuri precum Spania – Costa Rica (7-0), Anglia – Iran (6-2), Franța – Australia (4-1) și Brazilia – Serbia (2-0), Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club” de la DigiSport 1, nu a fost dat pe spate.

Și-au ieșit din minți în direct la TV! Dialog aprins în studio! Ilie Dumitrescu și Radu Naum s-au contrat

Celebrul jurnalist a acuzat lipsa de spectaculozitate de la Campionatul Mondial, însă acesta a fost contrat de Ilie Dumitrescu, iar între cei doi a avut loc un dialog aprins deoarece fostul internațional român este de părere că fotbalul a evoluat, iar ceea ce se întâmplă la Campionatul Mondial din Qatar este ceva firesc.

Dialogul dintre Radu Naum și Ilie Dumitrescu

 • Radu Naum: Ilie, eu te înțeleg, tu privești cu ochiul specialistului, ești omul care a văzut mult fotbal, îți plac toate detaliile tehnice. Există și o masă mai mare de oameni care vor să vadă și un pic de spectacol, nu e meseria lor să analizeze meciurile. Ei vor doar să se distreze.
 • Ilie Dumitrescu: Și noi ne-am dori să fie spectacol și meciuri cu goluri, dar echilibrul ăsta în fotbal… Sunt momente când doar jucătorii cu personalitate și valoare de la echipele de top fac diferența!
 • Radu Naum: Fotbalul a devenit cinic. Structură, stăm bine, să nu cumva să riscăm. Omul de rând s-a bucurat, săracul, la Arabia Saudită. Gândiți-vă la alte Cupe Mondiale cum era. Noi ne-am îndrăgostit de fotbal văzând sisteme? Nu, ci văzând Franța lui Platini, Brazilia, Italia…
 • Ilie Dumitrescu: Eu m-am dezvoltat ca fotbalist cu jocurile astea de care spui tu.
 • Radu Naum: Asta spun, era mai puțin tacticizat.
 • Ilie Dumitrescu: Fotbalul a evoluat foarte mult. Nu am cum să intru în competiție cu Brazilia decât cu o organizare foarte bună și să stau bine fizic. Dacă ieși la joc cu o echipă de asta… Eu n-am cum să-ți schimb părerea, ideea e că nu ai cum să concurezi cu o echipă de top decât cu pressing de întâmpinare, spații reduse, agresivitate. În momentul în care te deschis, iei 7.
 • Radu Naum: Dacă creșteam cu pressing de întâmpinare și agresivitate pozitivă, mă îndrăgosteam de înot subacvatic. Ce să fac? Îmi plăceați voi, făceați niște chestii…
 • Ilie Dumitrescu: Noi tot cu spații reduse am reușit. Nu vreau să fiu răutăcios, probabil că tu te-ai uitat mai mult la handbal, la ciclism…
 • Radu Naum: M-am uitat și la fotbal, la ciclism nu mă uitam în vremea aia. În curtea școlii tot fotbal jucam. Mă uitam la ciclism la 7 ani?
 • Ilie Dumitrescu: Crede-mă și pe mine că așa ne-am apărat, cu spații reduse. Noi dacă nu aveam organizare foarte bună, nu puteam să câștigăm nici cu Argentina, nici cu Columbia.
 • Radu Naum: Ilie, tu ai dreptate, voi aveați o bază, dar ieșiți din baza aia din când în când. Acum sunt echipe care nu mai știu să iasă.
Cornel Popescu a debutat în jurnalism la începutul anilor 2000, iar de atunci a lucrat pentru numeroase publicații de sport. Acesta este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret. Din decembrie 2009, Cornel Popescu ocupă postul de redactor la ProSport citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *