Un campion mondial cu Franța șterge pe jos cu Emi Martinez: „Cel mai detestat fotbalist de la CM” – Eurosport RO

Un campion mondial cu Franța șterge pe jos cu Emi Martinez: „Cel mai detestat fotbalist de la CM”  Eurosport RO

Головна » Un campion mondial cu Franța șterge pe jos cu Emi Martinez: „Cel mai detestat fotbalist de la CM” – Eurosport RO
La finalul disputei Argentina – Franţa, goalkeeperul „pumelor” a fost desemnat portarul turneului, iar gestul obscen efectuat după, cu trofeul, a făcut înconjurul planetei.

Mulți au fost dezgustați de comportamentul de la ceremonia de premiere, dar și de ceea ce a făcut Emi Martinez în timpul loviturilor de la departajare. Înainte ca Tchouameni să tragă pe lângă poartă (a 3-a execuţie a „cocoşilor”), Martinez a trimis balonul la o distanţă considerabilă, lucru care cu siguranţă că l-a făcut pe mijlocaşul de la Real Madrid să îşi piardă din concentrare.

Gesturile din teren au fost dublate de o tentativă de glumă la vestiar, în timpul bucuriei Argentinei. În timp ce toţi jucătorii albiceleşti celebrau succesul, goalkeeperul a ţinut să iasă în evidenţă evocându-l pe Mbappe, cel care i-a înscris 3 goluri duminică.

Cupa Mondială FIFADecizie incredibilă în Qatar! Ce se va întâmpla cu camera unde a stat Messi în timpul MondialuluiACUM 14 ORE

Un moment de reculegere pentru Mbappe„, a strigat Emi Martinez, pentru ca apoi fiesta argentinienilor să continue.

Emi Martinez, show ridicol. Rami îl critică dur

Apoi, ajuns în Argentina, unde 4 milioane de oameni s-au strâns pentru a celebra victoria albiceleste, „Dibu” a apărut în autocarul descoperit cu o păpușă care avea chipul lui Mbappe. Asta în contextul în care starul lui PSG îi marcase 3 goluri și nu ratase nici de la punctul cu var, la loviturile de departajare.

Această înlănțuire de evenimente l-a determinat pe Adil Rami, fostul internațional campion mondial cu Franța în 2018 să ia atitudine.

Emi Martinez a devenit cel mai mare nenorocit din fotbal. E cel mai detestat om al Cupei Mondiale„, a scris Rami într-o postare pe Instagram.

Rami a terminat într-o notă ironică. „Kylian Mbappe i-a traumatizat atât de rău încât ei sărbătoresc victoria împotriva noastră mai mult decât câștigarea Cupei Mondiale”, a punctat fundașul care a adunat 36 de selecții în naționala „cocoșilor”.

Cupa Mondială FIFAIniesta, susținere necondiționată pentru Messi. „Cu sau fără Cupa Mondială, tot el e cel mai bun”ACUM 21 ORECupa Mondială FIFAPutea juca Benzema la Cupa Mondială? Agentul francezului vine cu doveziACUM O ZI

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *