Încă o tragedie în sport! A murit la doar 47 de ani – DigiSport

Încă o tragedie în sport! A murit la doar 47 de ani  DigiSport

Головна » Încă o tragedie în sport! A murit la doar 47 de ani – DigiSport

  • Handbal: Banik Most – CSM București, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • Serie A: Juventus – Udinese, sâmbătă, 19:00, DGS 1

Legendarul Marcio Freire a murit

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, de naţionalitate braziliană, a decedat în această după-amiază (n.r.- joi) după ce a suferit un accident în timp ce practica surf tractat la Praia do Norte„, a transmis Autoritatea maritimă naţională într-un comunicat dat publicităţii.

Salvatorii au constatat că victima se afla în stop cardio-respirator, începând imediat manevrele de resuscitare şi de reanimare pe nisip. După mai multe tentative, nu a fost posibilă inversarea situaţiei„, se arată în comunicat, informează Agerpres.

Conform unor surse locale, victima este Marcio Freire, unul din veteranii surfului XXL care a practicat acest sport timp de 20 de ani în arhipelagul Hawaii. Freire era unul dintre cei trei surferi brazilieni, cunoscuți sub numele de ”Mad Dogs”, care au devenit faimoși după ce au reușit să navigheze valul uriaș ”Fălci” din Hawaii. Surferii au apărut în 2016 în documentarul Mad Dogs.

Marcio Freire / Foto: Instagram @marciofreiremaddog

De asemenea, potrivit aceloraşi surse, condiţiile de mare nu erau periculoase. Mai mulţi profesionişti ai acestui sport, prezenţi şi ei joi la Nazare, i-au adus un omagiu lui Freire.

Gianluca Vialli a murit, la doar 58 de ani

O altă tragedie s-a petrecut vineri. Fostul mare fotbalist italian Gianluca Vialli (58 de ani) a murit într-un spital din Londra, după o luptă grea împotriva cancerului la pancreas.

Cu o tristețe incomensurabilă anunțăm trecerea în neființă a lui Gianluca Vialli. Înconjurat de familia lui, acesta s-a stins din viață aseară, după cinci ani de boală, înfruntată cu mult curaj și demnitate.

Mulțumim celor mulți care l-au susținut de-a lungul anilor cu afecțiune. Amintirea și exemplul lui vor trăi veșnic în inimile noastre”, a fost anunțul oficial al familiei lui Vialli, conform Gazzetta dello Sport.

Ultimele săptămâni au fost infernale pentru Gianluca Vialli și familia sa. Acesta nu s-a simțit deloc bine și a fost internat de urgență la Londra.

Etichete: surf , marcio freire , marcio freire a murit


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *