Marius Cozmiuc, vicecampion olimpic la canotaj, nu iartă nimic! Este cel mai bun la un… – Prosport

Marius Cozmiuc, vicecampion olimpic la canotaj, nu iartă nimic! Este cel mai bun la un…  Prosport

Головна » Marius Cozmiuc, vicecampion olimpic la canotaj, nu iartă nimic! Este cel mai bun la un… – Prosport

Revenit în cantonamentul de la Piediluco (Italia), după scurta vacanță de iarnă pe care si-a petrecut-o în țară, Marius Cozmiuc, vicecampion olimpic la canotaj, are o altă pasiune.

Marius Cozmiuc, vicecampion olimpic la canotaj, nu iartă nimic! Este cel mai bun la un sport foarte iubit, altul decât canotajul: „Toți colegii se luptă să mă învingă” | SPECIAL

Sportivul a povestit, printre altele, că în puținul timp liber pe care-l are la dispoziție în cantonamentul din Italia își exersează abilitățile pe care le are, la un sport foarte des practicat și care naște multe pasiuni.

Este vorba despre fotbal de masă.

„Toți colegii încearcă să mă învingă dar nu preau au șanse. Avem o masa de fotbal chiar aici și pot spune că se fac partide strașnice. Este una dintre modalitățile noastre de recreere. Mai putem juca tenis de masă, jocuri de societate.

Încercăm să ne consumăm într-un mod plăcut, puținul timp liber pe care-l avem aici”, a precizat Marius Cozmiuc pentru Prosport.

Când vine vorba despre canotaj, multiplul medaliat olimpic și mondial, a declarat că după această vacanță se simte și mai motivat, cu multă poftă de antrenament.

„Simt că sunt mult mai bine față de anul precedent. Am și mai multă poftă de antrenamente, iar ăsta e un mare plus. Mă gândesc doar la Jocurile Olimpice de la Paris, unde vreau să obțin medalia de aur. Ar fi cea mai importantă medalie din cariera mea”, a adăugat el.

Face zilnic câte 36 de kilometri, pe bicicletă

Zilnic la Piediluco, în Italia, sunt planificate câte două antrenamente.

„Dimineața ieșim pe apă, în simplu, iar după-amiaza în sală, unde fie facem forță, fie bicicletă. Când facem bicicletă, monitorul îmi arată că parcurg de fiecare dată cam 36 de kilometri.

Sunt antrenamente tari dar foarte utile. Acum suntem încă în perioada de încărcare”, a mai spus Marius Cozmiuc.

A schimbat partenerul de barcă

Dacă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2021, Marius Cozmiuc reușea să cucerească medalia olimpică alături de colegul Ciprian Tudosă, anul trecut, la Campionatele Mondiale, lucrurile au stat un pic altfel. Cozmiuc a cucerit aurul mondial avându-l alături pe Sergiu Bejan.

Schimbarea în barcă făcută de antrenorul Antonoi Colamonici se pare că a fost una care a prins foarte bine.

„Ne-am acomodat bine în barcă și sper să obținem rezultate la fel de bune și de acum înainte”, a mai spus Marius Cozmiuc.

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *