Noul documentar Netflix șochează lumea tenisului: „Un singur cuvânt și îți iau gâtul!” Ce apariție… – Prosport

Noul documentar Netflix șochează lumea tenisului: „Un singur cuvânt și îți iau gâtul!” Ce apariție…  Prosport

Головна » Noul documentar Netflix șochează lumea tenisului: „Un singur cuvânt și îți iau gâtul!” Ce apariție… – Prosport

Simona Halep are o apariție scurtă, dar foarte puternică în „Break Point”, documentarul eveniment lansat vineri, pe platforma de streaming Netflix. De asemenea, grecoaica Maria Sakkari este protagonista unui moment incredibil, sportiva amenințându-și antrenorul în timpul meciului.

Documentarul este creația echipei care a produs serialul premiat „Drive to Survive”, pentru cursele de Formula 1! Sunt surprinse mai multe momente din culisele turneelor de tenis, iar Simona Halep are și ea un rol scurt.

Noul documentar Netflix șochează lumea tenisului! Simona Halep a făcut-o pe Paula Badosa să plângă

Chiar dacă nu se numără printre protagoniștii principali ai documentarului „Break Point”, Simona Halep are, totuși, o scurtă apariție în episodul al 4-lea. Paula Badosa a fost urmărită de camere pe toată durata turneului de la Madrid 2022, iar sportiva din Spania a înfruntat-o pe Simona Halep în optimi.

Românca i-a administrat o înfrângerea usturătoare favoritei gazdelor, scor 6-3, 6-1, Badosa începând să plângă după meci. „Îmi este foarte greu. În Madrid, orașul meu. Eram tristă. Fir-ar… Mi s-a mai întâmplat. M-am luptat ani în șir cu depresia”, a spus Paula Badosa, în timp ce lacrimile îi curgeau pe față.

Serialul-documentar „Break Point” prezintă și alte momente tensionate din timpul turneelor de tenis, dar ceea ce a făcut Maria Sakkari le întrece pe toate.

Moment incredibil cu Maria Sakkari: „Un singur cuvânt și îți iau gâtul!”

În timp ce antrenorul ei, Tom Hill, îi dădea indicații din lojă, la turneul de la Indian Wells, Maria Sakkari s-a enervat și i-a adresat cuvinte extrem de dure acestuia: „Un singur cuvânt și îți iau gâtul!”, ar fi spus Maria, conform L’Equipe. Apoi, Sakkari a scos cuvinte urâte în limba maternă: „Du-te naiba! Arzi în iad”.

Faptul că Simona Halep nu are un rol principal în documentarul „Break Point” i-a intrigat pe fani, aceștia întrebându-se pe Twitter de ce producătorii au lăsat-o cu ochii în soare pe româncă. Administratorul contului „WTA România” a venit însă cu o explicație care a stârnit controverse: „Simona nu ar accepta să fie filmată! Ține prea mult la intimitate!”.

Producătorul executiv al documentarului, James Gay-Rees, a declarat că speră că documentarul va avea un impact uriaș în rândul fanilor tenisului, dar și pentru cei care urmăresc ocazional sportul alb.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *