Povestea de film a jucătorului milionar: a luat o supradoză care l-a dus la un… – Prosport

Povestea de film a jucătorului milionar: a luat o supradoză care l-a dus la un…  Prosport

Головна » Povestea de film a jucătorului milionar: a luat o supradoză care l-a dus la un… – Prosport

Khloe Kardashian (38 de ani) și Lamar Odom (43 de ani) au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz, însă povestea lor de dragoste s-a sfârșit după șase ani, în anul 2015. Acum, la opt ani de la separare, Lamar Odom a făcut dezvăluiri șocante despre mariajul cu sora lui Kim Kardashian.

Povestea de film a jucătorului milionar. Cum a luat o supradoză care l-a adus la un pas de moarte

Khloe Kardashian și Lamar Odom, fost baschetbalist din NBA, s-au căsătorit la doar o lună după ce s-au întâlnit la o petrecere în anul 2009. Deși păreau un cuplu fericit atunci când apăreau în public, în realitate, cei doi se certau destul de des din cauza abuzului de droguri al fostei vedete din Los Angeles Lakers. În plus, Lamar Odom ar fi călcat strâmb în căsnicia cu Khloe Kardashian.

Puțină lume știe că vedeta a fost cea care a depus actele de divorț în decembrie 2013, după ce fostul jucător de baschet a recunoscut că a condus beat propriul automobil. În 2015, Khloe Kardashian a renunțat la divorț când a aflat că Lamar Odom a fost găsit în stare de inconştienţă într-un bordel din Nevada. În cele din urmă, cei doi s-au separat.

Acum, la aproape opt ani de la despărțire, Lamar a detaliat ce greșeli a făcut în timp ce era însurat cu Khloe Kardashian. Fostul sportiv a rupt tăcerea într-un interviu realizat pentru TMZ, intitulat „Lamar Odom: Sex, Droguri & Kardashians”.

Dezvăluirile uluitoare ale lui Lamar Odom despre Khloé Kardashian. S-a căsătorit cu vedeta pentru faimă?

În primul rând, Lamar a recunoscut că mariajul cu Khloe Kardashian i-a adus o faimă de nedescris, însă cu toate acestea, vedeta a fost marea lui iubire.

„Eram un baschetbalist extraordinar, dar știam că căsătoria cu Khloé Kardashian îmi va da relevanță în atâtea feluri în lumea divertismentului, știam pentru ce m-am înscris. Făceam afaceri cu soția mea. E treaba lor, așa că îmi fac treaba”, și-a început el confesiunea.

Întrebat dacă și-ar dori să se împace cu acesta, fostul baschetbalist a fost sincer: „Cred că da… Cu toate celelalte femei cu care am fost, niciuna nu m-a făcut să mă simt suficient de încrezătoare. Dacă mi-ar mai da o șansă... Nu sunt un ratat și simt că am pierdut. Mi-ar plăcea să-l scot pe Khloe la cină. Să fiu prietenul ei. Mi-aș dori să învețe de la mine și de la Tristan”, a mai dezvăluit el, conform us.as.com. 

De asemenea, Lamar Odom a dezvăluit că dependența lui de droguri a făcut-o pe Khloé să sufere enorm, mai ales atunci când el era sub influența substanțelor interzise și se întâlnea cu alte femei.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *